Kripto para haberleri: Piyasada gün nasıl geçti?

Son Dakika: ABD TÜFE rakamları açıklandı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Haftaya stresli başlangıç yapan piyasalar, ABD enflasyon verisi ile birlikte yeniden harekete geçti. ABD TÜFE rakamları beklentileri karşılayarak düşüşünü gösterdi.

Son enflasyon verilerinde yaşanan yavaşlama, kasım ayına da yansıdı. Yıllık enflasyon yüzde 7,1 olarak gerçekleşti. Beklenti ise yıllık 7,3 olarak açıklanmıştı. Önceki ay TÜFE rakamları 7,7 olmuştu.

Piyasalar sert bir şekilde tepki verdi. Hem geleneksel hem dijital varlıklar ciddi değerleme gördü. Emtia sınıfı da yukarı yönlü hareket gösterdi. Kripto topululuğun merak ettiği Bitcoin ise yüzde 4’ün üzerinde fiyatlandı. Şu an 18.000 dolara yakın şekilde işlem görüyor.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin