Hafta sonu piyasa izlemesi: Meme coinler en çok kazanan varlıklar olarak öne çıkıyor
Hafta sonu piyasa izlemesi: Meme coinler en çok kazanan varlıklar olarak öne çıkıyor

Hafta sonu piyasa izlemesi: Meme coinler en çok kazanan varlıklar olarak öne çıkıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bu haftanın en iyi performans gösterenleri, Shiba Inu ve BabyDoge Coin oldu. Bitcoin için bu hafta oldukça sakin geçti ve varlık 23.000 doların biraz üzerinde seyretti. Yine de bazı altcoinler, OKB ve birkaç meme coin dahil olmak üzere daha etkileyici bir performans sergiledi.

SHIB ve BabyDoge yükselişi sürüyor

Shiba Inu’nun günlük %10’un üzerinde büyük bir artış kaydettiğini bildirildi. Bununla birlikte, ikinci en büyük meme coin, günlük ölçekte bir kez daha yeşilde işlem gördü. SHIB %7,5 daha artarken, haftalık kazançları neredeyse %30’a ulaştı ve bu da onu son yedi günün en iyi performans gösterenlerinden biri haline getirdi.

Daha iyi performans gösteren birkaç altcoin arasında BabyDoge Coin var. Meme coin aynı zaman diliminde kabaca %150 arttı.

OKX’in yerel kripto para birimi, son 24 saatte neredeyse %7 arttı ve yaklaşık 45 dolara ulaştı. Ethereum, Binance Coin, Ripple, Cardano, Dogecoin ve MATIC de daha büyük sermayeli altcoinler arasında kırmızıda işlem görüyor.

Buna karşın Solana, Polkadot ve Avalanche günlük küçük düşüşler kaydetti.

Toplam kripto piyasası değeri 1.1 trilyon dolar seviyesine yaklaştı.

Cryptocurrency Market Overview. Source: Quantify Crypto

Bitcoin 23.000 dolar seviyesini koruyor

Birincil kripto para birimi, ABD Federal Rezervinin kilit faiz oranlarını bir kez daha 25 baz puan artırdığını açıklamasının ardından bir miktar oynaklık yaşadı.

İlk başta, varlık 23.000 dolar civarında sakin kaldı. Ancak, birkaç saat sonra 24.000 doların çok üzerinde beş ayın en yüksek seviyesine ulaştı.

Ayılar bu noktada hareketi yakaladı ve varlığı güneye doğru itti. Sonuç olarak, BTC yaklaşık 1.000 dolar düştü ve o zamandan beri yaklaşık 23.300 dolar seviyesinde sakinleşti.

Piyasa kapitalizasyonu yaklaşık 450 milyar dolar iken, altcoinler üzerindeki hakimiyeti geçtiğimiz haftalarda birkaç altcoin önemli ölçüde arttığı için %41,5’e düştü.

BTCUSD. Source: TradingView

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin