XRP'nin haftalık kapanışı boğa sinyali mi veriyor? Teknik analiz
XRP'nin haftalık kapanışı boğa sinyali mi veriyor? Teknik analiz

XRP’nin haftalık kapanışı boğa sinyali mi veriyor? Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – CoinMarketCap’e göre Ripple (XRP) fiyatı son 24 saatte %0,34 arttı. Bu 24 saatlik pozitif fiyat performansı, XRP’nin haftalık negatif performansını sildi. Yazım sırasında, XRP 0,4109 dolardan el değiştiriyor.

Kripto yatırımcısı EGRAG CRYPTO (@egragcrypto), XRP’nin haftalık grafiğinin anlık görüntüsünü ve şu anda XRP tablosunda bulunan bir Gauss Kanalı paylaştı. Gauss kanalları, fiyat tepelerini ve diplerini belirlemek için kullanılabilecek momentum göstergeleridir.

Weekly Gaussian channel for XRP (Source: Twitter)

Bu sabah bir tweet’te Twitter kullanıcısı, Mayıs 2022’den bu yana Gauss Kanalı içinde tam gövdeli ilk haftalık mum olabileceğinden, XRP’nin haftalık mum kapanışının izlenmesinin önemli olacağını belirtti.

Daily chart for XRP/USDT (Source: TradingView)

XRP‘nin günlük grafiğindeki teknik göstergeler biraz düşüş gösteriyor. Şu anda günlük RSI çizgisi, RSI SMA çizgisinin altında konumlanıyor. RSI çizgisinin eğimi de biraz negatif ve aşırı satım bölgesine işaret ediyor.

20 günlük EMA çizgisinin üzerinde konumlanan 9 EMA’nın gösterdiği gibi, XRP’nin günlük grafiğinde bir miktar yükseliş ivmesi var. Ancak, iki EMA çizgisi arasındaki marj giderek küçüldüğü için bu ivme azalıyor.

Şu anda satış hacminden daha fazla alım hacmi var. Bu da boğaların haftayı kapatmak için mücadele ettiğini gösteriyor.

Yatırımcıların gün boyunca 9 günlük EMA hattına dikkat etmeleri gerekiyor. XRP’nin fiyatı, bugünkü işlem seansı sona ermeden önce bu seviyenin altına düşerse haftayı olumlu kapatması beklenemez.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin