Solana saldırısının perde arkası genişliyor: Suçlu olarak bakın hangi cüzdan üzerinde duruluyor?

Hack saldırısı bu iki altcoini düşürmeye devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dün akşam saatlerinde piyasaya düşen hack saldırısı panik etkisi oluşturmuştu. Büyük bir saldırının olması dolaylı yoldan piyasayı etkilemişti. Ancak iki altcoin var ki en çok onlar etkilendi. O etki bugünde kaldığı yerden devam ediyor. Bu iki altcoin bugün nasıl hareket ediyor?

Siber saldırılar zaman zaman kripto dünyasında yaşanmaya devam ediyor. Dünde bunun bir örneğini gördük. Bilgisayar korsanları popüler oyun AXS ve onun bağlı olduğu Ronin Network ağına saldırdı. Bu saldırının bilançosu ise yarım milyar doları geçti. Her iki altcoin gün içi kayıplar yaşadı. AXS biraz daha iyimser kalsa da RON ağır yara aldı.

Kendi adını taşıyan video oyununun yerel simgesi olan Axie Infinity (AXS), bilgisayar korsanlarının oyunu çalıştıran Ronin Network blok zincirinden 600 milyon dolardan fazla çalmasının ardından son rallisinin çoğunu tersine çevirdi.

İki altcoin kaybettiği değerleri toplayamadı

AXS fiyatı Salı günkü hack haberinden bu yana %13 kadar kayıpla 64 dolardan işlem görüyor. RON %35 düşüşle 1,69 dolara kadar düştü. Şimdi ise son 24 saat içindeki yüzde 20 kayıpla 1,78 dolardan alıcı buluyor. Haber, Axie Infinity’nin Origins adlı geniş çapta beklenen güncellemesinden birkaç gün önce geldi.

Ronin, Axie Infinity- Sky Mavis’in geliştiricisi tarafından yönetilmektedir. Saldırı, bu ayın başlarında AXS’de topluluk yönetimini artırmak için ayrıntılı bir plan hazırlayan Vietnamlı geliştiriciye büyük bir darbe oldu. Saldırının bu planları etkileyip etkilemediği şu anda belli değil.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin