featured

Threads uygulamasının başarısı: ZUCK, yüzde 30,000’lik artışı ile meme coin piyasasını sallıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki meme coin’lerden bir tanesi olan Zuck Coin %30,000’lik bir fiyat artışı kaydetti. Bu artış, Threads uygulamasının başarılı bir şekilde piyasaya sürülmesinin ardından geldi. Mark Zuckerberg, milyonlarca kullanıcıyı yeni uygulamasına çekmesi ile kendi adını taşıyan meme coin’in fiyatını yükseltti.

meme coin ZUCK

Mark Zuckerberg, yeni uygulaması olan Threads’in başarısı ile adından söz ettiriyor. Bu başarının ardından meme coin ZUCK fiyatında büyük bir artış oldu.

Threads uygulaması, lansman gününde 30 milyondan fazla kullanıcıyı ağırlıyor. Aynı zamanda, Mark Zuckerberg’den ilham alan yeni bir meme coin olan Zuck Coin (ZUCK), %30,000’lik büyük bir fiyat artışı kaydetti.

Meme coin’in fiyatı yalnızca son 24 saat içinde %130’luk büyük bir ralli yaptı. Meme coin’in etkileyici performansına rağmen, kripto endüstrisindeki uzmanlar, yeni meme coin’lerle ilişkili tipik oynaklığa ve dik düşüş potansiyeline dikkat çekerek dikkatli olunmasını istiyor.

Yükseliş devam edecek mi?

Grafiklere göre fiyat, diğer meme coin’lerde de görülen tanıdık bir model izliyor. Bu yinelenen eğilim, hızlı bir ilk pompalama, ardından küçük dalgalanmalar ve ardından düşüştür. Özellikle, işlem hacminin büyük bir kısmı, potansiyel piyasa manipülasyonu hakkında şüphe uyandıran listelemenin ilk saati içinde gerçekleşti.

Bu faktörler göz önüne alındığında yatırımcılar, özellikle amaçları kısa vadeli kâr ise, bu meme coin’e yatırım yapmayı düşünürken dikkatli olmalıdır. Token’ın logosunu içeren tek bir tweet’i ve grafiklere ‘hâkim’ olma yönünde cesur bir iddiası olan Twitter hesabı, yakın zamanda piyasaya sürülen diğer meme coin’leri andırıyor.

ZUCK meme coin

ZUCK fiyatını artıran şeyin büyük olasılıkla Threads uygulamasının başarısı olduğunu söylemek doğru olacaktır. Bununla birlikte, bu rallinin arkasındaki muhtemel gücün meme coin kripto topluluğu olduğunu hatırlamak da önemlidir.

CryptoNewsLand


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin