featured

Ayılar güçlendi: Kripto piyasasındaki düşüşten en ağır etkilenen 5 altcoin toparlanma yolları arıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası, lider Bitcoin’in değer kaybetmesinin ardından düşüşe geçti. Bazı altcoin’ler piyasadaki olumsuz havayla iyi baş ederken, bazıları büyük darbeler aldı. İşte 30 Haziran ile 7 Temmuz tarihleri arasında en kötü performans gösteren 5 kripto para birimi:

Apecoin (APE) -%22,64

Fantom (FTM) -%13,89

Conflux (CFX) -%12,21

Synthetix (SNX) -%11,50

Stellar (XLM) -%10,88

Apecoin (APE)

APE fiyatı, 28 Nisan’da tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 24,45 dolara ulaştığından bu yana %93 oranında bir düşüş kaydetti. Bu düşüş sonucunda 7 Temmuz’da tüm zamanların en düşük seviyesi olan 1,83 dolara geriledi.

Günlük RSI düşüşün devam edebileceğine işaret ediyor. Şu anda gösterge 50’nin altında ve düşmeye devam ediyor. Dolayısıyla bir süre daha aşağı yönlü hareketin devam edeceği söylenebilir.

Apecoin (APE) kripto para düşüş

Eğer APE düşmeye devam ederse, bir sonraki en yakın destek noktası 1,59 dolarda olacak. Bununla birlikte fiyat bir ralli başlatırsa, 2,50 dolarda bulunan destek noktasına bir sıçrama gerçekleştirebilir.

Fantom (FTM)

Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan FTM fiyatı 10 Haziran’da yukarı yönlü bir hareket başlattı. Yükseliş sırasında 0,32 dolarda bulunan direnç alanından çıkmak için iki girişimde bulundu. Ancak, ikisi de başarısız oldu ve art arda daha düşük tepeler yarattı. İkinci zirveden sonra, FTM fiyatı keskin bir şekilde düştü.

FTM, 0,618 Fib geri çekilme destek seviyesinin hemen üzerinde 0,26 dolar civarında işlem görüyor. Fibonacci düzeltme seviyeleri teorisine göre, bir yönde önemli bir fiyat değişikliğinin ardından, fiyatın aynı yönde devam etmeden önce kısmen önceki fiyat seviyesine dönmesi beklenir. Düşüş düzeltici ise 0,618 Fib seviyesi genellikle dip olarak işlev görür.

Bu nedenle kripto para biriminin fiyatı 0,26 dolardan sıçramayı başarırsa, 0,32 dolar seviyesinin üzerine çıkmak için başka bir girişimde bulunabilir. Ancak bunu başaramazsa, fiyat bir sonraki uzun vadeli destek olan 0,20 dolara düşebilir.

Conflux (CFX)

CFX fiyatı, 13 Mart’tan bu yana alçalan bir paralel kanal içinde düşüyor. Bu tür kanallar genellikle düzeltici modeller içerir. Bu da, kanaldan nihai bir kopuşun en olası gelecek fiyat senaryosu olduğu anlamına gelir.

10 Haziran’da CFX fiyatı, kanalın destek hattında sıçradı ve dirence doğru yukarı doğru hareket etmeye başladı. Ancak, kanalın orta hattı tarafından reddedildi ve o zamandan beri düşüşe geçti.

Düşüşün devam etmesi halinde CFX, kanalın 0,14 dolarda bulunan destek noktasına gerileyebilir. Öte yandan kripto para biriminin fiyatı kanalın orta hattının üzerine çıkarsa, yeni bir yükseliş başlayacaktır.

Synthetix (SNX)

SNX fiyatı 10 Haziran’dan bu yana arttı. Yukarı yönlü hareket, 2 dolarlık yatay alanın geri kazanılmasına neden olduğu için çok önemliydi. Daha önce, fiyat görünüşte bu seviyeden kopmuştu. Ancak artış nedeniyle önceki kırılım sadece bir sapma olarak kabul edilir.

Artış devam ederse, SNX 2,50 dolardan uzun vadeli alçalan bir direnç çizgisine geçebilir. Bununla birlikte, fiyat 2 dolar seviyesinin altına kapanırsa, yılın en düşük seviyesi olan 1,30 dolara bir düşüş gerçekleşebilir.

Stellar (XLM)

Stellar fiyatı 30 Haziran’da 0,12 dolara yükseldiğinde yeni bir yıllık zirveye ulaşmıştı. Ancak artışa rağmen, kırmayı başaramadı ve 0,11 dolarda bulunan direnç noktasının üzerinde kapandı. Bunun yerine, satış baskısının bir işareti olarak kabul edilen uzun bir üst fitil yarattı.

Ardından, fiyat hızlı bir şekilde düştü. Kripto para biriminin fiyatı şu anda 0,09 dolarda bulunan destek noktasında işlem görüyor.

Eğer XLM sıçrarsa, 0,11 doların üzerine çıkmaya çalışabilir. Ancak, bozulursa bir sonraki destek noktası olan 0,08 dolara düşebilir.

BeinCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin