Binance Coin ve Cardano fiyat analizi
Binance Coin ve Cardano fiyat analizi

Zincirler arası köprüler ve DeFi entegrasyonu bu 3 altcoini zirvelere taşıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Zincirler arası birlikte çalışabilirlik ve kazançlı DeFi getiri fırsatları, Cardano, Matic ve Stacks’te fiyat toparlanmasını destekliyor gibi görünüyor.

Kripto para birimi piyasası, Bitcoin’in (BTC) fiyatı 46.000 doların altına kısa bir süre düştüğü için toplam piyasa değerinin 400 milyar dolardan fazla düştüğünü gören çok günlü bir satışın ardından ilerleme işaretleri gösteriyor.

Önemli yükselişler

Altcoinlerin çoğu, altta yatan destek seviyelerinin yeniden test edilmesini içeren bir konsolidasyon aşamasına girerken, yeni gelişmeler yatırımcıların iyimserliğini yeniden canlandırdıktan sonra birkaç proje kaybedilen zemini yeniden kazanmaya başladı.

ADA / USDT

Cardano’nun ADA’sı, 2 Ocak’ta 0.165 $’dan 20 Şubat’ta 1.20 $’a yükselerek fiyatını %624 artıran yükseliş kıvılcımı ile yıla başladı. Bu haftaki keskin düzeltme, fiyatı 0,80 $’a çekti.

0,80 $’a düştüğünden beri ADA’nın fiyatı, Venüs Protokolündeki topluluk üyelerinin ADA’yı Venüs ana ağına getirme teklifini onayladığı haberinin ardından %30 artarak 1.05 $’a yükseldi.

Cointelegraph Markets Pro’dan gelen VORTECS ™ verileri, son fiyat artışından önce 14 Şubat’ta ADA için yükseliş görünümü tespit etmeye başladı.

Cointelegraph’a özel VORTECS ™ skoru, piyasa duyarlılığı, işlem hacmi, son fiyat hareketleri ve Twitter faaliyeti dahil olmak üzere veri noktalarının bir kombinasyonundan elde edilen tarihi ve güncel piyasa koşullarının algoritmik bir karşılaştırmasıdır.

Yukarıdaki grafikte gösterildiği gibi, Binance 10 Şubat’ta stake etmeye başladı ve ADA için VORTECS ™ skoru 14 Şubat’ta 88’e yükseldi.

MATIC / USDT

9 Şubat’ta Matic ağı, ikinci katman toplayıcı haline gelmek için stratejik bir değişikliğin parçası olarak yeniden markalaşarak “Polygon” oldu. Hareket, Polkadot’un artan ivmesine ve Ethereum’un üzerine bir birlikte çalışabilirlik protokolü oluşturma arzusuna yanıt olarak yapıldı.

Ethereum ağındaki yüksek gaz ücretleri, ikinci katman çözümlerine olan ihtiyacı artırdı ve Polygon, halihazırda protokol üzerinde çalışan Aavegochi ve Golem gibi projelerde en iyi çözümlerden biri olarak ortaya çıktı.

Yeniden markalaşma, MATIC fiyatının 9 Şubat’ta 0,07 dolardan tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,197 dolara yükselmesine yardımcı oldu, ardından piyasadaki düşüş 23 Şubat’ta fiyatı 0,111 dolara çekti.

O zamandan beri MATIC, topluluk ve Polygon’a kilitlenen toplam değer büyümeye devam ederken 0.16 $’dan işlem yaparak %62 oranında toparlandı.

STX / USDT

Bitcoin’e akıllı sözleşmeler ve merkezi olmayan uygulamalar getirmek için tasarlanmış bir katman-bir blok zinciri çözümü olarak  Stacks (STX), 24 Şubatta STX’i tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 1,17 dolara yükselten 166 milyon dolarlık rekor bir işlem hacmi gördü.

Projenin heyecanı, 23 Şubat’ta STX sahiplerinin artık Stacks cüzdanından delege edilen stake işlemlerine katılabileceklerini ve BTC ödülleri kazanmalarına olanak tanıdığını duyurduktan sonra geliyor.

Cointelegraph Markets Pro’nun verilerine göre, STX için piyasa koşulları bir süredir olumluydu.

Yukarıdaki grafikte görüldüğü gibi, STX için VORTECS ™ skoru, fiyatın %75 artarak 1,17 $’lık yeni zirvesine yaklaşık 30 saat kala, 23 Şubat’ta 87’ye yükseldi.

Birlikte çalışabilirlik, çapraz köprü çözümleri ve stake etme, yatırımcıları tokenlerini tutmaya teşvik etmeye yardımcı olan ve aynı zamanda yeni katılımcıları eski ve yeni blok zinciri projelerine çeken büyümenin itici güçleri olarak ortaya çıktı.

Son piyasa düşüşünün ardından, token sahiplerine getiri elde etmenin ve ayrı blok zinciri ağlarında faaliyet göstermenin birden çok yolunu sunan projelerin, alanın geri kalanında öne çıkmaya başladığı son derece açık.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin