Elrond (EGLD) CEO'su basitleştirilmiş deneyimle bir milyar yeni kripto kullanıcısını hedefliyor
Elrond (EGLD) CEO'su basitleştirilmiş deneyimle bir milyar yeni kripto kullanıcısını hedefliyor

Elrond (EGLD) CEO’su basitleştirilmiş deneyimle bir milyar yeni kripto kullanıcısını hedefliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ölçeklendirme çözümleri odaklı blok zinciri Elrond (EGLD) CEO’su, bir milyar yeni kullanıcıyı kripto para birimine dahil etmek istediğini söylüyor.

Büyük hedef

Elrond CEO’su Beniamin Mincu, amacının yaygın olarak benimsenmeye vurgu yaparak blockchain teknolojisini daha ana akım haline getirmek olduğunu söyledi. Mincu, projesinin çekiciliğini genişletmek için kullanıcı deneyimini basitleştirmeye odaklandığını söyledi.

Elrond ile, yüksek bant genişliğine sahip, düşük gecikmeli bir finansal sistem için omurga oluşturmayı ve bunu dünyanın herhangi bir yerindeki herkes için erişilebilir hale getirmeyi amaçlıyoruz.

Mincu, Elrond’un tüm dünyadaki insanlar için kolay bir ödeme çözümü sağlayan, blok zinciri üzerine kurulu bir finansal sistem yaratmayı amaçladığını açıkladı. Paranın dijital olarak transferinin mevcut bilgi transferi kadar kolay olması gerektiğini iddia etti.

Bir sonraki milyar insanı gemiye almak istiyorsunuz. Eğer bu tür bir arayüze sahipseniz, tüm tekneleri kaldıran bir dalga gibi bir şey yapabilirsiniz.

Elrond’un saniyede 15.000 işlemi tamamlayabilen yeni blok zinciri mimarisi, bitcoin’in genel anahtarını basit kullanıcı adlarıyla değiştirdi. Mincu, büyük alfanümerik adreslerin hatırlanması kolay adlarla değiştirilmesinin, ortalama bir insan için tasarımı daha basit hale getireceğini söylüyor.

En iyi teknolojiye sahip olabilirsiniz, ancak kullanıcı deneyimi berbatsa ve teknolojinizle gerçekten çalışabilecek yalnızca birkaç kişi varsa, bu çok üzücü bir durumdur. Bu, son 10 yılın blockchain hikayesi.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin