Zilliqa (ZIL)
Zilliqa Analizi: ZIL, yükseliş trendine katılıyor

Zilliqa yatırımcıları için iyi haberler var: Testnet, Mainnet ve Upbit listelemesi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Önümüzdeki 24 saat içinde Zilliqa (ZIL) Upbit BTC pazarında diğer birçok token ile birlikte listelenecek. Zira Upbit’in dün resmi sitesinde aşağıdaki gibi bir açıklama yayınladı:

Zilliqa (ZIL), Moss Coin (MOC), Pundi X (NPXS) 9 Kasım 2018 tarihinde BTC piyasasında listelenecektir. Bu tokenlerin yatırma işlemleri şu an yapılabilir.

Zilliqa (ZIL) Upbit Bitcoin borsasında listelenmeye başlayacak

Bu gelişme kısa vadede Zilliqa’nın değeri üzerinde önemli etkili olabilir. Bunun nedeni, Upbit’in önemli miktarda Zilliqa’nın günlük hacimlerini, ticaret hacminin yaklaşık yüzde 10’unu kesin olarak etkileyebilecek olması. Böylelikle, Bitcoin (BTC) ile eşleştirilerek ticaret hacimleri artacak ve bu kriptonun değerini olumlu yönde etkileyebilecek.

Ancak bu listeden sonra gelmesi muhtemel olan “pump”dan sonra bile, Zilliqa’nın yılsonuna kadar kazancını artırma ihtimali bulunuyor. Bunun nedeni de Zilliqa ile ilgili mainnet gelişmeleri.

Zilliqa dış madenciler için ay sonunda Testneti yayınlamayı planlıyor

Zilliqa, son bir yılda iyi bir gelişme kaydetti. Yılın sonunda ise mainnet’i piyasaya sürmeyi planlıyorlar. Zilliqa ekibine göre, bu mainnet lansmanına yönelik her şey yolunda gidiyor. Ayrıca bugün, testnetin dış madenciler için Kasım ayı sonuna doğru yayınlanacağını açıkladılar.

Mainnetin yılsonu lansmanı için bir sorun gözükmüyor

Mainnet piyasaya sürüldüğünde, Zilliqa Blockchain’inin benimsenmesinin başlangıcı olarak, değerinin önemli ölçüde artma ihtimali bulunuyor. Zilliqa, Sharding kullanarak ölçeklenebilirlik hakkına sahip. Testlerde saniyede 2000 işlem sayısını aştığı ve daha da fazlasını sağlayabileceğini gösterdi.

Ölçeklenebilirliğin platform Blockchainleri için temel zorluklardan biri olduğu düşünülürse, Zilliqa benimsenme ve değer artışında iyi bir konuma gelebilir.

Zilliqa (ZIL) fiyatında son durum ne?

Kripto paraya daha kısa vadede de baktığımızda ise Zilliqa’nın (ZIL) gün içinde ortalama bir performans gösterdiğini görüyoruz. Son 48 saatte Binance’ın dolara ayarlanmış verilerine göre 0,03650 fiyatından 0.0334 dolara kadar düştükten sonra bugün hızlıca toparlanıp yeniden 0,0360 dolara kadar yükseldiğini gördük. Yazım esnasında ise yeni bir düşüş trendine giren kripto para 0,3640 dolar seviyesinde işlem görüyordu.

Uzun vadede Zilliqa, bazı görüşlere göre 2018 bitmeden tüm zamanların en yüksek seviyelerinin üzerine çıkma şansına sahip olan az sayıdaki kriptonlardan biri olarak görülüyor. Mainnet için her şeyin yolunda gitmesi ve Bitcoin’in mevcut durumu (BTC) bu ihtimal için en büyük nedenler olarak sırlanıyor.

Bitcoin, 6400 dolar fiyatından destek bularak bu noktadan yavaş yavaş kazanç elde ediyor. Bu, Bitcoin’in bu noktadan itibaren yükseliş göstermesinin iyi bir ihtimal doğuracağı anlamına geliyor. Bitcoin’in yılsonuna kadar 10.000 doların üzerine çıktığı bir yükseliş senaryosunda, yılsonuna doğru gerçekleşecek olan mainnet lansmanı da eklenince Zilliqa için büyük bir destek olabilir. Kısaca Zilliqa hakkında iyi gelişmeler ve piyasanın yakalayabileceği olumlu havada dolayı bu kripto parayı yakından takip etmekte fayda var.

cryptorecorder

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin