Zilliqa (ZIL)
Zilliqa Analizi: ZIL, yükseliş trendine katılıyor

Zilliqa (ZIL) mainnet lansman tarihi belli oldu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para dünyasında bir ayı piyasasında yapılacak en iyi şeylerden biri, kuşkusuz en sevdiğimiz Blockchain projelerinin son gelişmelerine konsantre olmak. Son Zilliqa (ZIL) güncellemesine de göz atmanızda fayda var.

Zilliqa (ZIL) Ağustos ayı geliştirmeleri

  • Mainnet, yılın sonuna kadar veya Ocak 2019’da yürürlüğe girecek. Başlangıç yol haritası, Mainnet’in bu yılın üçüncü çeyreğinde piyasaya sürüleceğini daha önce belirtmişti. Ancak ekibin birkaç şey üzerinde çalışmak için daha fazla zamana ihtiyacı olduğu belirtildi. Güvenlik denetimleri, token takası, cüzdanların entegrasyonu için hazırlık, araç zincirleri geliştirmek ve daha fazla DApps gibi konularda ekip çalışmalarını hızlandırdı.
  • Zilliqa, Japonya’da lider bir kurumsal yazılım şirketi olan Infoteria ile ortaklık kurdu.
  • Teknoloji geliştirmeleri: İki PoW’u tek bir PoW’da birleştirmek; Ethash tabanlı PoW için GPU madenciliğini desteklemek üzere OpenCL kullanan bir kütüphane; ve sharding iyileştirmesi.

Son güncellemeler ve yol haritası

Ekip yol haritasında da birtakım güncellemeler gerçekleştirdi. Son durum şu şekilde:

  • Üçüncü çeyrek: Sharding dostu akıllı kontrat desteği

Ekip, Scilla’nın tam işlevselliği ile akıllı sözleşme ilişkisini desteklemeye çalışacak. Bu akıllı sözleşme uygulaması, PoW zorluğunun ayarlanması, GPU madenciliği ve yeni node birleştirme dahil olmak üzere çekirdek protokolü için tüm temel özellikleri/işlevleri içerecek.

  • Dördüncü çeyrek: Büyük ölçekli testler ve güvenlik denetimi

Ekip, kullanıcıların test tokenlerine katılmasına ve çıkarmasına (mining) izin vermek için sistemi herkese açacak. Bu periyot ayrıca platformun kapsamlı büyük ölçekli test ve güvenlik denetimini de içerecek.

  • Aralık 2018 veya Ocak 2019: Mainnet’in başlatılması

Kesin tarih yakında duyurulacak ve kullanıcılar, geliştiriciler ve uygulamalar için araç gereçleri ile halka açık bir lansman gerçekleşecek.

Genel ar-ge çalışmaları

Ekip, kripto piyasası volatilitesine bakılmaksızın gelecek 4 yıl boyunca yüksek kaliteli araştırma ve geliştirmeyi finansal olarak desteklemek için ihtiyatlı risk yönetimi önlemleri aldı. Bu önlemler sayesinde ekip, projenin bebeklik döneminin bu önemli zaman diliminde projeden daha fazla finanse edilmesini sağlayacak.

Sonuç olarak Zilliqa projesi, Mainnet’in kullanıma sunulacağı zamana kadar en güvenli ve ölçeklenebilir bir Blockchain çözümü olduğundan emin olmak için çalışmaya devam edecek.

ethereumworldnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Çin polisi 87 milyon dolar değerinde kripto para çalan hackerları tutukladı

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin