Zilliqa
Zilliqa cephesindeki önemli gelişmeler Facebook iş birliği olasılığını artırıyor

Zilliqa iki borsada daha listeleniyor: ZİL fiyatları fırladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçen haftaya benzer bir şekilde, kripto para piyasaları, hafta kapanışa yaklaşırken hız kazanıyor. Kâr alımı neticesinde hafif bir toparlanma kaydedildi ve piyasalar 430 milyar doların üzerine geri geldi. Ayılar kripto paraların babası olan Bitcoin’i 9 bin doların altına itemedi ve Bitcoin bugün %3 artışla 9.313 dolara yükseldi. Bunun bir sonucu olarak, altkoinlerin çoğu bu sabah Asya pazarlarında yeşil alanda işlem görüyor. Bugün piyasayı pompalayan altkoin ünvanı dünkü gibi Zilliqa (ZİL)’ya ait. Bugün Zilliqa iki borsada daha listeleniyor.

Zilliqa iki borsada daha listeleniyor: ZİL fiyatları fırladı!
Zilliqa iki borsada daha listeleniyor: ZİL fiyatları fırladı!

Zilliqa iki borsada daha listelenerek yüzde 31 oranında arttı

Dün kripto para borsası OKEx’te listelenme ile artan ZIL, ikinci günde piyasayı pompalamaya devam etti. CoinMarketCap verilerine göre, Zilliqa son 24 saat içinde %31 oranında arttı. Şu anda 0,20 dolar seviyelerinden işlem gören bu altkoin dün birden 0,15 dolara fırladı. Haftalık kazanımlar, geçen Perşembe günü bu saatte 0,12 dolardan %75 artarak daha da etkileyici oldu. ZIL geçen ay bu zamanlardaki seviyesi olan 0,038 dolardan %450 oranında artışla şaşırtıcı bir performans sergiledi. ZİL’in Bitcoin’e karşı kazançları, 1700 Satoshi’den %30 oranında artarak 2290 Satoshi’ye ulaştı. Hafta boyunca ZIL, Bitcoin’e karşı 1320 Satoshi’den yükselerek %74’ün üzerinde artış kaydetti.

Zilliqa fiyatındaki artış, diğer iki büyük borsada listelenmesinden kaynaklanıyor. ZİL bugün Güney Koreli kripto para borsası Bithumb’da listeleniyor. Bu haber kripto paranın artışı için yeterince destek sağladı.

ZİL’in ticaret hacmi son 24 saatte yüzde 200 oranında arttı

Ayrıca kripto para borsası Upbit’te ZIL kripto parasını listeleyeceğini açıkladı. Halihazırda ZİL’in toplam ticaret hacminin yaklaşık %70’ine sahip Binance’de işlemler gerçekleşmekte. ZİL’in ticaret hacmi son 24 saatte %200 oranında artarak 120 milyon dolardan 365 milyon dolara yükseldi. Zilliqa 1,5 milyar dolar piyasa değeriyle 22 sırada yer almakta. ZİL, performansı ile Lisk, Verge ve NANO’nun sıralama olarak üstünde yer almakta.

https://twitter.com/UPbitExchange/status/994393707133710337

Tüm kripto para piyasası hacmi geçtiğimiz gün %4 oranında arttı ve şu an 436 milyar dolar seviyesinde. Ticaret hacmi, 22 milyar dolar seviyesinde birleştirildi. Asya ticareti sırasında iyi bir sabah geçiren diğer altkoinler arasında Bitcoin Cash, VeChain, Binance Coin ve Verge bulunmakta.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin