Bu yaz tatile TRON (TRX) ile daha ucuza git!
Bu yaz tatile TRON (TRX) ile daha ucuza git!

İşte TRON’un fiyat artışı için beklenen piyasa sinyalleri!

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • TRON, boğaların yakındaki destek bölgelerinden dönmesini beklerken hala düzeltme modunda.
  • Fibonacci retracement aracını en son düşük ve yüksek salıncakta uygulamak, %61,8 seviyesinin bir ilgi alanıyla hizalandığını gösteriyor.
  • Boğalar şarj etmek için istekliyse, yüksek Fibler kontrol altında kayıpları tutmak için yeterli olabilir.
  • İşte TRON’un fiyat artışı için beklenen piyasa sinyalleri yazının devamında yer almakta.

TRON (TRX), Fibonacci’nin geri çekilme seviyelerinde bekleyen boğalar ile son aradaki kırılma ve toparlanmadan düzeliyor. TRON yazım sırasında, 0,08 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

İşte TRON’un teknik göstergelerle piyasa sinyalleri

100 SMA, en az direnç yolunun yukarı tarafa olduğunu göstermek için 200 SMA uzunluğunun üzerinde. Bu, yükselişin tersine dönme eğiliminin daha yüksek olduğu anlamına gelir. Hareketli ortalamalar arasındaki boşluk, boğa momentumunu güçlendirmeye işaret etmek için genişlemekte.

TRON şu anda 100 SMA dinamik bükülme noktasını test ediyor. Bu da kayıpları kontrol altında tutmak ve 0,10 dolara yüksek hıza geri dönmek için yeterli olabilir. Daha büyük bir geri çekilme, 200 SMA dinamik desteği, %50 Fib’e ve 0,06 dolara kadar dayanabilir.

İşte TRON’un fiyat artışı için beklenen piyasa sinyalleri!
İşte TRON’un fiyat artışı için beklenen piyasa sinyalleri!

Bir TRON fiyat düzeltmesi için kumdaki çizgi, 0,05 ila 0,06 arasında eski dirençte %61,8 Fib olabilir. Bu alanın altında bir kırılma, TRON’un 0,03 dolar civarındaki düşük hızına geri dönmesini sağlayabilir.

TRON daha fazla yatırımcı çekmek için gerekli koşulları oluşturdu

RSI konsolidasyonu sinyalize etmek için yanlara doğru ilerliyor gibi görünüyor. Ancak osilatörün alım baskısında bir dönüş sinyali vermek için aşırı alım bölgesinden çıktığını belirtmek gerekiyor. Stokastik ayrıca TRON’un süreci takip edebilmesi için daha fazla çekiyor gibi görünüyor.

31 Mayıs’taki MainNet (ana ağ) lansmanına yönelik beklenti oluşturulduğunu ve her şeyin yolunda gitmesi koşuluyla bu durumun daha fazla yatırımcının çekilmesi için yeterli olabileceğini unutmayın. TRON, Ethereum hava sahasını kendi ağına tamamladı ve piyasa izleyicileri, kendi başına nasıl gideceğini görmeyi dört gözle bekliyor.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin