Ziliqa'ya yatırım
MainNet lansmanı arifesindeki Ziliqa'ya yatırım yapılır mı?

MainNet lansmanı arifesindeki Ziliqa’ya yatırım yapılır mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Zilliqa (ZIL), en hızlı büyüyen merkezi olmayan platformlardan biri olup, lineer ölçekleme ve paralel kripto para kazanımlarını kolaylaştıran devrim niteliğindeki keskinleştirme teknolojisine olanak sağlar. Zilliqa’nın devrim niteliğindeki teknolojisi ve merkezsiz yapısı, projenin kripto piyasasında birçok kişi tarafından sıcak bakılmasının nedenlerinden bazılarıdır. Ve bu gelişmeler her geçen gün Ziliqa’ya yatırım yapmaya sıcak bakanların sayısını arttırmaktadır.

Zilliqa, akıllı kontratların Scilla programlaması ile nasıl yazılacağı yönündeki dönüşümleri amaçladığı için çok şey başardı. Bu da geliştiricilerin akıllı sözleşmelerini dağıtmadan önce yazmasını ve test etmesini sağlayacak. Zilliqa, yakın gelecekte saniyede 4.000 işlemi hedefleyen çalışma hırsları ile şimdiden, saniyede 2.500 işlem gerçekleştirebiliyor.

Bununla beraber Zilliqa (ZIL) MainNet’i başlatmakla büyük bir atılım yapmış olacak.3. çeyrekte, Zilliqa Ethereum tabanlı Blockchain’den kendi Blockchain’ine geçiş yapacak. Zilliqa, MainNet lansmanı için henüz bir tarih belirlemedi. Ancak 3. Çeyrekte döneminde gerçekleşeceği kesin gibi. MainNet lansmanı öncesinde ise Zilliqa, 2. çeyrek bitiminden önce Smart ile bir testnet 2,0 planlıyor.

Zilliqa (ZIL) artık daha çok kripto para borsasında listeleniyor

Zilliqa, 1 milyar dolarlık bir piyasa sermayesi elde ettikten sonra, Singapur’da gerçekleşen bir etkinlikte, gelmesi beklenen MainNet ile nelerin mümkün olabileceğine dair bir fikir verdi. Zilliqa, Scilla programlama dilini tanıtarak ve bir geliştiricinin Akıllı sözleşmesini yayınlamadan önce oluşturmasına ve test etmesine izin vermesi en önemli özelliği olarak dikkat çekiyor.

Zilliqa’nın test ağı da doğrusal ve ölçeklenebilirlik testlerine tabi tutuldu. Test sonuçları dikkat çekiciydi. 1 tane shard 481 Saniye İçi İşlem (TPS) üretti. 2 shard bunu ikiye katlayarak 995 TPS, 4 shard 1967 TPS ve 6 shard 2828 TPS verdi. Testnet 2.0 hala piyasaya sürülecek ve Zilliqa’nın problemler karşısında çözümler sunma vaadini büyük ölçüde yerine getirdiği görülüyor. tüm bu gelişmeler ışığında Ziliqa’ya yatırım yapacakların sayısında ciddi artışlar bekleniyor.

Piyasa performansı ve Ziliqa’ya yatırım düşünenler için fiyat tahminleri

2018, kripto paralar için oldukça hareketli bir yıl. Bu sene birçok kripto para biriminin tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığını gördük ve bazı varlıkların geleceği ile ilgili kaygıları son derece aşağı çekip, güven vermeye başladığına da şahit olduk. Yalnızca Mayıs ayında, tüm kripto piyasası piyasa değerinde 83 Milyar ABD Doları’nın üzerine çıktı.

Zilliqa (ZIL) bu ay en büyük büyümesini kaydetmemiş olabilir. Ancak kripto piyasasına oldukça iyi tepki verdi. ZIL, kripto piyasasının değerlenmeye başladı bu hafta başında neredeyse yüzde 10 artış gösterdi.

Yazımız yayına hazırlanırken ise piyasadaki hafif düşüş trendine Zilliqa da yakalandı. Ve ZIL son 24 saatte yüzde 0,90 düşerek şu anda 0.125 dolardan işlem görüyor. Zilliqa’nın tahmini piyasa değeri Coinmarketcap verilerine göre 925 milyon USD olup, en büyük 25. kripto para birimi konumundadır.

Zilliqa (ZIL) için yapılan tahminlere bakıldığında ise yılsonuna kadar 1 ila 4 dolar civarında bir yerde değer olacağı konusunda düşünülüyor. Şu an bu değerden uzaklaşmış olması bu rakamlara ulaşamayacağı anlamına gelmiyor. Zilliqa kısa bir süre sonra Blockchain 3.0’ı piyasaya sürecek ve bu da altcoini piyasadaki aynı klasmanda bulunan diğer altcoinlerin üzerine taşıyacak. Buna Zilliqa’nın saniyedeki yüksek işlem performansını da eklersek, Zilliqa’nın kazanma ihtimalini oldukça yüksek olarak görüyoruz.

stocksgazette

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin