ZenCash (ZEN) tokeninin belirteci değişmeyecek
ZenCash (ZEN) tokeninin belirteci değişmeyecek

ZenCash (ZEN) hizmetlerini genişletmek için Horizen’e geçiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Gizlilik tabanlı Blockchain platformu ve tokeni ZenCash (ZEN) geçtiğimiz günlerde kendini “Horizen” olarak yeniden isimlendirdiğini açıkladı. ZenCash, toplumun ilgisini ve tüketici temelli mal ve hizmetlerini genişletme ihtiyacını içeren çeşitli nedenlerden dolayı bu kararı aldığını belirtiyor.

Rob Viglione: “Yeni değişim sadece bir marka değil.”

Yeniden markalaşma ile ilgili haberler ilk olarak, ZenCash’in kurucu ortağı olan Rob Viglione’nin mesajını içeren Horizen’in Twitter sayfasından duyuruldu. Vigilone’ye göre, yeni değişim sadece bir marka değil, daha ziyade, marka üzerinde bir genişleme. Vigilone, özellikle ekibin odaklanmasının mahremiyet üzerinde olacağını ve bireylerin dijital ayak izine sahip olmalarını sağlamak için güçlendirmeye yardımcı olacağını belirtti. Bu geçiş, yapılan taleplere dayanarak Doğrudan Karar Yetkisi (DAO) Oylama Sistemi ile elde edilecek gibi görünüyor.

ZenCash (ZEN) tokeninin kısa ismi değişmeyecek

Horizen Kıdemli Pazarlama Müdürü Johnathan Teplitsky yeni girişimdeki amaçlarını şu şekilde açıklıyor:

Yeniden yapılanma süreci, topluluk üyeleri, node operatörleri, madenciler, liderlik ekibi, eski hükümet düzenleyicileri ve büyük kurumsal yatırımcılar gibi birçok alandan parçalar içerecek.

ZenCash şimdi Horizen, olarak anılacak ancak token belirteci ZEN olup aynı kalacak. Bu açıklamadan sonra Horizen platformuna, ödeme izlenebilirliği ve yan zincirlerle artan kullanımlar gibi iki yeni özellik gelecek.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin