“Şubat ayı bir Bitcoin ETF’si görebileceğimiz en erken ay olacak.”
“Şubat ayı bir Bitcoin ETF’si görebileceğimiz en erken ay olacak.”

Brian Kelly: “Bir Bitcoin ETF’si fiyat rallisini tetikleyebilir!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ABD Menkul Kıymetler ve Borsalar Komisyonu (SEC), dün onay bekleyen 9 Bitcoin ETF’si başvurusunu reddetti. Fakat SEC, bugün ret kararlarını yeniden gözden geçirmeye karar verdiğini açıkladı. Analist Brian Kelly’e göre ise SEC’in bir Bitcoin ETF’si başvurusunu kabul etmesi durumunda yeni bir fiyat rallisi görülebilir.

“Şubat ayı bir Bitcoin ETF’si görebileceğimiz en erken ay olacak.”

Dijital para birimlerine odaklanmış bir yatırım firması olan BKCM’nin CEO’su olan Brian Kelly, SEC’ten bu ETF’ler için ret kararlarının beklendiğini söyledi. Ayrıca Brian Kelly, 2019’da Şubat ayının muhtemelen SEC tarafından onay almış bir Bitcoin ETF’sinin görüleceği ilk ay olabileceğini de ekledi. Brian Kelly, açıklamalarına şöyle devam ediyor:

2019 yılının Şubat ayı muhtemelen bir Bitcoin ETF’si görebileceğimiz en erken ay olacak. Neden böyle düşünüyorum? Bob, VanEck kararının Eylül ayı sonuna kadar geleceğini belirtti. Ancak tabi ki Şubat ayına kadar yolu var. Eylül ayında SEC’in karar açıklamasını ertelemesini bekliyorum.

SEC piyasaya hala tam olarak güvenmediğini için Kelly’e göre, Bitcoin vadeli işlem piyasasının olgunlaşması gerekiyor. Ayrıca Brian Kelly’e göre SEC’in bir Bitcoin ETF başvurusunu kabul etmesi durumunda yeni bir fiyat rallisi görülebilir.

Artık Bitcoin ETN kullanılabilir!

Bitcoin ETF ihraççıları SEC ile mücadeleye devam ederken, önde gelen dijital parayı dayanak varlık olarak kullanan bir takas borsa note (ETN) mevcut. Bloomberg raporuna göre, Amerikan yatırımcılarının artık Bitcoin Tracker One ve BTC ETN’ye erişimi var.

Yatırım ürünü “CXBTF” sembolü altında satışa sunulacak ve ABD doları cinsinden verilecek. Ürünün İsveç’te listelenmesi ve düzenlenmesi nedeniyle ticaretin takas ve ödenmesi Krona ve Euro’da mevcut olacak. ETN, CoinShares’in bir yan kuruluşu olan XBT Provider tarafından verilir.

Etftrends

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin