Zeepin (ZPT) kendine ait ZeeWallet cüzdanı bulunuyor
Zeepin (ZPT) kendine ait ZeeWallet cüzdanı bulunuyor

Zeepin (ZPT) MainNet lansmanını tamamladı ve token takası başlatılıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Zeepin (ZPT), başarılı bir MainNet lansmanının ardından yeni cüzdanlarının tanıtımını yaptı. Bu haber başarılı geçen ICO sürecinden birkaç ay sonra geldi. Ayrıca Zeepin, yeni cüzdan lansmanının başarısını ve ana hatlarıyla güncellemenin ayrıntılarını yayınladı.

https://twitter.com/ZeepinChain/status/1043381180156899329

Zeepin (ZPT) tokeninin kendine ait ZeeWallet cüzdanı bulunuyor

NEP-5 tokeninin şimdi ZeeWallet adında kendi cüzdanı var. Zeepin sahipleri şimdi güvenli, kullanımı kolay ve güçlü dijital varlık cüzdanı uygulamasını indirebilir.

Zeepin, yeni ZeeWallet’i kullanarak ZPT token takası işleminin tüm borsalar %100 tamamlayana kadar devam edeceği belirtiliyor.

ZPT şu an CoinMarketCap verilerine göre 12 milyon dolarlık bir piyasa değeriyle en değerli kripto para sıralamasında 293. sırada yer alıyor. ZPT yazım sırasında 0,025 ABD doları seviyesinden işlem görüyor.

Zeepin (ZPT) değer tablosu
Zeepin (ZPT) değer tablosu

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin