Coinbase 0x (ZRX) listeleme sürecinin dört aşaması
Coinbase 0x (ZRX) listeleme sürecinin dört aşaması

Zebpay’da listelenen 0x (ZRX) yüzde 10’dan fazla arttı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

3 milyon kullanıcı ile Hindistan’da lider Bitcoin ve kripto para borsası platformu olan Zebpay, platformunda 0x (ZRX) tokenini listeleyeceğini duyurdu. Kripto para borsası tüm Hintli kullanıcılar için açık. Kullanıcılar, 8 Mayıs 2018 tarihinde kripto parayı alabilir, satabilir ve ticaretini yapabilir. Zebpay’da listelenen 0x haber sonrasından artışa geçti.

Borsa, ticaretten %0,1 gibi düşük bir işlem ücreti alıyor

Borsa, geçtiğimiz hafta Twitter’da “Kripto paralar Zebpay’a yağmur gibi yağıyor” diyerek platformuna yeni kripto para ekleyeceğini duyurdu. Zebpay Twitter üzerinden konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Zebpay’a kripto paralar yağıyor. Önümüzdeki hafta, 0x ve Augur (REP)’u listelemeye başlayacağız. Kesin tarih/saat açıklanacak.

Borsa platformu, tüm kullanıcıların ZRX’lerini ticarete başladıktan sonra gecikmeleri önlemek için mümkün olan en kısa sürede cüzdanlarına göndermelerini istedi. Platform, ticaretten %0,1 gibi düşük bir işlem ücreti alıyor. Duyuru ile birlikte, kullanıcıların platformda ZRX ile teknik problemlerle karşılaştıkları ve mevcut kripto paraların platformda bulunmadığı anlaşılmakta.

Zebpay’da listelenen 0x (ZRX) artmaya devam ediyor

Platform, destek portalı hakkında resmi bir açıklama yaptı ve kullanıcılardan, belirtilen tüm teknik sorunları çözmek amacıyla, gerekli aşamaları takip etmelerini istedi. Zebpay, uygulamanın sol tarafındaki üç çubuğu ve doğrulama ekranını tıklatarak menüyü açmak için problemle karşılaşan tüm kullanıcıları uyardı. Bundan sonra, Zebpay uygulamasının sağ üst tarafındaki yenileme simgesine dokunup sayfayı ana ekrana geri döndükten sonra, kullanıcıların ZRX seçeneğini görüntüleyebilecekleri sayfayı yenilemeleri gerekiyor. Bir Reddit kullanıcısı olan Trinity Tonic konuya yönelik şu yorumu yaptı:

Bu harika bir haber!

Bir kripto para birimi yatırımcısı olan Akshay Singh ise konuya yönelik şunları söyledi:

Bu iyi bir haber. İyi iş Zebpay!

CoinMarketCap verilerine göre yazım sırasında 0x, 869 milyon dolarlık bir piyasa değeriyle 1,65 dolar seviyesinden işlem görüyor. Ayrıca 0x, son 24 saatlik zaman diliminde %10’dan fazla artış kaydetti.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin