Max Keizer: “Bitcoin, altın'dan 25-30x daha hızlı hareket edecek.”
Altın fiyatı bir sonraki büyük Bitcoin hareketi için ipucu verebilir

Artık kripto paralar kullanılarak altın alınabilecek!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın dört bir yanındaki şirketler Bitcoin ve diğer kripto paralara artan bir ilgi gösteriyor. Bu özellikle, gittikçe daha fazla mağazanın Bitcoin ve diğer kripto para birimlerini ödeme seçeneği olarak kabul etmesini sağlıyor. Bu duruma en son örnek külçe altın sektörü oluyor. BullionStar, altın ve gümüş karşılığında Bitcoin Cash, Litecoin ve Ethereum için destek sağlayan son şirket. Bu gelişme ile artık kripto paralar kullanılarak altın alınabilecek!

Bitcoin ve altın arasında birçok benzer özellik var

Bazı insanlar kripto para ve külçe altın arasında var olmayan paralellikler çizmeyi sevse de, her iki endüstrinin de sıklıkla bir araya geldiği görülmekte. Madencilik boyutu, kıtlık ve her iki para türünün üretilmesinden önce büyük bir yatırım ücreti gibi benzer özelliklerin olması Bitcoin ve altının birbiri ile kıyaslanmasına neden olmakta.

Öyle olsa bile, altın ve/veya gümüş ile ilgilenen insanlar, Bitcoin ve benzeri kripto paralara ilişkin ödemelerde artan bir talep olduğunu kabul ediyor. Çeşitli çevrimiçi platformlar, son birkaç yılda Bitcoin desteğini zaten etkinleştirdi. Her zaman böyle girişimlerin ne kadar başarılı olduğu konusunda akıllarda soru oluşuyor, ama genel talep henüz yavaşlamadı.

Artık kripto paralar kullanılarak altın alınabilecek!
Artık kripto paralar kullanılarak altın alınabilecek!

Altın sektörünün kripto paraları ödeme olarak kabul etmesi mantıklı

BullionStarkripto para dünyasında varlığını genişleten platformlardan biri. Bu olumlu bir durum, çünkü bu yeni para biçiminde Bitcoin’den çok daha fazlası var. Geçtiğimiz iki yıl boyunca büyük etki uyandıran Ethereum, Bitcoin Cash ve Litecoin gibi çeşitli altkoinler kendilerini göstermeye devam ediyor. Bu nedenle, külçe altın sektöründeki işletmelerin bu gibi kripto paraları ödeme seçeneği olarak kabul etmeleri mantıklı. BullionStar konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

BullionStar, sürekli olarak ürün ve hizmet sunumlarına yenilikler eklemeyi amaçlamakta. Bu nedenle Ethereum, Bitcoin Cash ve Litecoin’in sisteme ödeme seçeneği olarak eklenmesi, dikkatli bir analizden ve müşteri geri bildiriminin ardından gelmekte. Ethereum, Bitcoin Cash ve Litecoin’in kabul edilmesi şimdi, BullionStar müşterilerine, kripto para birimlerini kullanarak fiziksel değerli metaller satın alırken ekstra ödeme seçeneği sunuyor ve daha hızlı şifreleme işlem onay süreleri sağlıyor.

Artık kripto paralar kullanılarak altın ve gümüş alınabilecek!

BullionStar’un müşterileri artık yeni eklenen ödeme yöntemlerini kullanarak fiziksel altın, gümüş ve platin satın alabilir ve satabilir. Müşteriler aynı zamanda platformdaki diğer fiat para birimlerinden de faydalanabilecek. Bu hareket, BullionStar tarafından dikkat çekici ve cesur bir karar. Sektördeki diğer külçe altın sağlayıcıları için bir örnek teşkil edebilir.

Bütün bunlar, kripto para birimi sektörüne bir çok insanın büyük ilgi gösterdiğini doğrulamakta. Bazı uzmanlar, kripto para birimlerinin normal para birimleri olarak işlev görebileceği fikrini reddedebilirken, daha fazla mağaza ve bayi bu parayı ödeme seçeneği olarak kabul etmeye istekli görünüyor. Bunun akıllıca bir karar olup olmadığını sadece zaman gösterecek. Ancak bu haberler bir bütün olarak kripto para birimi sektörü için çok olumlu gelişmeler.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Themerkle

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin