Zebpay Borsası yasaktan sonrada kripto-INR ticareti yapacak
Zebpay Borsası yasaktan sonrada kripto-INR ticareti yapacak

Zebpay Borsası platformuna yeni ticaret çiftleri ekliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Hindistan’ın önde gelen Bitcoin ve kripto para borsası olan Zebpay Borsası yeni kripto-to-kripto işlem çiftlerini platformuna eklediğini açıkladı. Artık Zebpay tarafından desteklenen, BTC ile on yeni tokenin ticaretini yapabilirsiniz.

Zebpay Borsası yasaktan sonrada kripto-INR ticareti yapacak

Artık Zebpay’da 19 kripto para ve 35’ten fazla ticaret çifti ile işlem yapmak mümkün. İşte Zebpay platformuna eklenen yeni ticaret çiftlerinin listesi: NCASH-BTC, REP-BTC, BAT-BTC, ZRX-BTC, ZIL-BTC, GNT-BTC, VEN-BTC, KNC-BTC, CMT-BTC, AE-BTC.

5 Temmuz’dan itibaren, Hint kripto para birimi borsaları artık para yatırma ve çekme işlemlerini kabul edemeyecek. Ancak Zebpay, yasaktan sonra bile kripto-INR ticaret çiftlerine devam etmeyi planlıyor. Böylelikle Zebpay, müşterilere “rupiye çekilişlerin durabileceğini” belirten bir uyarıda bulundu.

Zebpay şu anda 2,8 milyon dolarlık bir işlem hacmine sahip

Kripto-kripto işlemlerine devam etme niyetine rağmen, bu borsa yasağın tüm sonuçlarının hala bilinmediğini ve kripto-INR’nin ticaret süresinin garanti edilemeyeceğini itiraf ediyor. Zebpay şu anda 2,8 milyon dolarlık bir işlem hacmine sahip ve BTC-INR ticeret çifti bunun yaklaşık %61’ini oluşturuyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin