Zebpay altı ticaret çiftinin lansmanını duyurdu
Zebpay altı ticaret çiftinin lansmanını duyurdu

Zebpay altı ticaret çiftini platformuna ekliyor! Peki fiyatlar nasıl etkilenecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Hint kripto para borsası Zebpay altı ticaret çiftinin platformunda işlem açılacağını duyurdu. Zebpay tarafından tanıtılan kripto paralar Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin, Ripple, EOS, OmiseGo, Golem ve TRON’dur.

Zebpay altı ticaret çiftinin lansmanını duyurdu

Zebpay, platformuna ekleyeceği altı yeni kripto-kripto ticaret çiftinin lansmanını duyurdu. Bu işlem çiftleri şu şekildedir:

  • Bitcoin Cash (BCH)-Bitcoin (BTC)
  • Litecoin (LTC)-Bitcoin (BTC)
  • Ripple (XRP)-Bitcoin (BTC)
  • EOS (EOS)-Bitcoin (BTC)
  • OmiseGo (OMG)-Bitcoin (BTC)
  • TRON (TRX)-Bitcoin (BTC)

Zebpay’ın platformuna eklediği ticaret çiftleri sonrasında bu kripto paraların fiyatlarında olumlu gelişmeler beklenmekte. Zebpay aslen Hindistan’ın ilk kripto para borsası platformu olarak “Buysellbitco.in” olarak adlandırıldı. 2012’nin sonunda Mahin Gupta tarafından kurulan Zebpay, Hindistan merkezli bir kripto para ticaret platformudur. Borsanın BT ofisleri Ahmedabad ve Gujarat’da bulunuyor. Platform ticaret için uygulama etkin bir Bitcoin cüzdan sağlayıcısına sahip.

Zebpay, çeşitli işlemlerden üretici ve alıcı ücretleri almakta

Zebpay, çeşitli işlemlerden üretici ve alıcı ücretleri almakta. Bir müşteri, açık sipariş defterinde bulunan başka bir siparişle eşleşecek bir sipariş verdiğinde, bu durumda alıcılar olacak. Alıcının talebi, siparişi gerçekleştirecek olan önceden mevcut bir üreticinin talebi ile eşleştirilecek. Alıcı, açık sipariş defterinde bulunan siparişlerin sayısını azaltarak likiditeyi kaldıracak. Ramakrishna isimli bir Twitter kullanıcısı konuya yönelik şu paylaşımı yaptı:

İyi bir başlangıç ​​hareketi. XRP temel para birimiyse harika olur.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin