Zcoin, Sistemkoin borsasında ticarete açıldı.
Zcoin, Sistemkoin borsasında ticarete açıldı.

Zcoin, Sistemkoin borsasında ticarete açıldı! Peki Zcoin’in performansı ne durumda?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Toplam piyasa hacmi bakımından dünyanın en büyük 103. kripto parası olan Zcoin, Sistemkoin bünyesine dahil oldu. Bundan sonra Zcoin ile Türk lirası, BTC ve dolar ticareti yapılabilecek.

Zcoin, Sistemkoin hamlesiyle bölgesel büyüme stratejisini uygulamayı sürdürüyor

Resmi web sitesi aracılığıyla bir duyuru yayımlayan Zcoin, şu ifadeleri kullandı:

Zcoin’in Türkiye’nin önde gelen borsası Sistemkoin’de TL, BTC ve USDT ile ticarete açıldığını açıklamaktan mutluluk duyuyoruz.

Bu, Zcoin’in gerçek dünyayı benimseme yolunda doğrudan yerel para birimlerine dönüştürülmesini sağlamak için fiat eşleştirmeleri ile bölgesel para birimlerini değiştirme stratejisine uygun bir hamle. Tayland Bahtı, Endonezya Rupisi, Hint Rupisi, Polonya Zlotisi, Büyük Britanya’nın poundu, Euro ve ABD doları eşleştirmelerine Türk lirasını da ekliyoruz.

Sistemkoin, dünyadaki ilk 50 borsada istikrarlı bir şekilde yer almakta ve 80 milyon insan ile Rusya ve Almanya’dan sonra bölgede 3. en büyük nüfusa sahip olan Türkiye pazarına önemli bir giriş anlamına gelmektedir. Türkiye’nin en son kripto para kullanım oranı, ING Bank tarafından hazırlanan yakın tarihli bir rapora göre, %18’dir. Bu, Avrupa (%9), ABD (%8), Avustralya (%7) ve Birleşik Krallık (%6) gibi ülkeler ile kıyaslanabilir.

Türkiye’de bulunmaktan ötürü heyecanlıyız ve yeni Türk dostlarımıza: Hoş geldiniz ve teşekkürler!

Zcoin’in performansı ne durumda?

6 Temmuz’da 16,41 dolardan işlem gören Zcoin, 8 Temmuz’da 19,75 dolara dek tırmanmıştı. Son 24 saatte %1,58 değer kazanan kripto para haberin yazılma anında 13,57 dolardan işlem görüyor.

Zcoin (XZC): 6 Temmuz - 6 Ağustos performans grafiği
Zcoin (XZC): 6 Temmuz – 6 Ağustos performans grafiği

Bunun yanı sıra kripto para, son 24 saatte dalgalı seyrini sürdürüyor.

Zcoin (XZC): 24 saatlik performans grafiği
Zcoin (XZC): 24 saatlik performans grafiği

zcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Herkes ayıya, o boğaya! Holo (HOT) 24 saatte yüzde 45 değer kazandı

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin