Robinhood bounty tutarını 50 bin dolara çıkarıyor.
Robinhood bounty tutarını 50 bin dolara çıkarıyor.

Robinhood, Ethereum Classic (ETC) desteğine kavuşuyor: ETC fiyatı bundan etkilenir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Robinhood, Ethereum Classic (ETC) desteğine kavuşuyor. Kaliforniya merkezli fintek girişimi, resmi blog ve Twitter hesabından yaptığı duyuruda platformuna altıncı kripto parayı eklemek üzere olduğunu duyurdu.

Bu hareket, şirketin Dogecoin (DOGE) desteğini duyurmasından tam üç hafta sonra gerçekleşiyor ve artık platform üzerinden Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin, Dogecoin ve Ethereum Classic’e yatırım yapılabileceği anlamına geliyor.

Robinhood, Coinbase’in en güçlü rakiplerinden

Robinhood Crypto şu anda 19 eyalette mevcut. Şirket, diğer eyaletlerde hizmet sunmak için ihtiyaç duyduğu devlet lisanslarını da hızla topluyor.

11 Haziran 2018’de Coinbase, Ethereum Classic için destek eklemeye çalıştığını açıklamıştı ve birkaç ay içinde ETC ile ticaretin mümkün olabileceğini duyurmuştu. Ardından, 3 Ağustos 2018’de, Coinbase, işlemin 7 Ağustos Salı günü tamamlanacağını ve bu noktada, ETC ile gelen transferleri kabul etmeye hazır olduğunu ilan edeceğini söyledi.

ABD pazarında Coinbase’e güçlü bir rakip olan Robinhood’un, ETC’nin eklenmesi için geliştirme çabalarını hızlandırmaya karar verdiği düşünülüyor. Zira Coinbase’den önce destek sağlayarak rekabette bir gol daha atabilir.

Son iki ayda Ethereum Classic’in performansı şu şekilde gerçekleşti:

Ethereum Classic (ETC): 6 Haziran - 6 Ağustos performans grafiği
Ethereum Classic (ETC): 6 Haziran – 6 Ağustos performans grafiği

 

Robinhood, Ethereum Classic desteğiyle ETC’nin momentumuna katkıda bulunabilir

CryptoCompare’e göre, 10 Haziran 2018’de ETC, 12,56 dolar civarındaydı ve haberin hazırlanma anında, 24 saatte %6,45 artışla 17,48 dolar civarında işlem görüyor.

10 Haziran ve 6 Ağustos arasındaki fark %39’un üzerine çıktı. Ve bugünün Robinhood haberleri, ETC’nin güçlü momentumuna katkıda bulunabilir.

cryptoglobe

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Robinhood kripto para ticaret hizmetlerini Georgia’ya genişletiyor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin