zclassic projesi
ZClassic Projesi durduruldu! Fakat fiyatı durmuyor…

ZClassic projesi durduruldu! Fakat fiyatı durmuyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ZCash’ın bir çatallanma konsepti olan ZClassic ,son zamanlarda oldukça ilginç hareketler sergiledi. Değerindeki bu değişimler, genel bir piyasa düşüşüne bağlanmıştı. Bu nedenle ZClassic’in doğasına aykırı olarak ve bugüne kadar geçen birkaç gün boyunca iyi bir ilerleme kaydetmesi piyasa tarafından şaşkınlıkla karşılandı. ZClassic projesi durdurulmasına rağmen gün içerisinde oldukça volatilit hareketler gözlendi.

zclassic projesi

23 Nisan tarihinde 8,36 dolar fiyata sahip olan ZClassic, 25 Nisan’da tavan yaparak fiyatını 27,60 dolara kadar çıkardıktan sonra 20 dolar civarına geri dönüşü gözlendi. Tüm bu dalgalanmadan sonra, yazımızın hazırlandığı bugün olan 27 Nisan sabahında ZClassic’in 40,07 dolara tırmanan fiyatına şahit olduk. Bu büyük yükseliş sonrası zirvede tutunamayan altcoin, saatler içinde kendini 20 dolar seviyelerinde buldu. Gün içerisinde sürpriz dalgalanmaların yaşandığı ZClassic ise yayın saatimizde 24,80 dolar civarında seyrediyor.

Volatiliye neden olan gelişme ZClassic projesi ile ilgiliydi

ZClassic değerindeki artışın, coini ZCoin’den daha da ileriye götürecek bir çatallanma haberinden kaynaklandığı inanılıyor. Bu projede çalışmaya çalışan bir takım ekipler var gibi görünüyor. Bu  nedenle ZClassic takımı tarafından atılan bir twit, bu sabahki söylentilerin artmasını önledi.

Bu tweet, ZClassic’in değerindeki büyük düşüşten hemen önce gerçekleşti. ZClassic grafiğinde de görülen düşüşün nedeninin bu açıklama olduğu oldukça açık görülüyor.

ZClassic fiyat değişimlerindeki ilginçlik ise Mart ayındaki ZClassic için yolunu sonu olduğunu belirten resmi duyuruya rağmen, bir trader topluluğunun hala bir çatallanma için zorluyor olmasıdır. Tüm bu gelişmeler gerçek dışı olsa da bize ZClassic’in 8 dolardan 40 dolara çıkabilme kabiliyetini göstermektedir.

ZClassic birilerine kazandırırken, bazılarını da hayal kırıklığına uğrattı

Piyasada olabilecek her hangi bir gelişme, kripto para birimlerinin volatilitesini parlak bir şekilde etkileyebiliyor. Ayrıca Merkezsiz olmanın avantajları olduğu gibi, dezavantajları da bulunmaktadır. Bazı gruplar bir çatallanmaya zorlamaya çalışıyor, ancak resmi ZClassics Twitter tüm iddiaları reddediyor. ZClassic’i yakın gelecekte ne bekliyor? Gerçekten hiç kimsenin bu konuda bir fikri yok gibi. Fakat bilinen bir şey var ki o da geçtiğimiz gece itibariyle birilerinin ZClassic üzerinden para kazandığıdır. Yükselişe aldanıp, ZClassic’i tavan fiyatından satın alanlar ise bu sabah itibariyle biraz hayal kırıklığına uğradılar.

crypto.samnews

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin