vergefam
Vergefam üyeleri Verge’den daha büyük ortaklıklar bekliyor

Vergefam üyeleri Verge’den daha büyük ortaklıklar bekliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Verge’in son zafer bilindiği gibi MindGeeks ile kriptolarının kabul edilmesini içeren anlaşma oldu. Verge ekibi bununla birlikte iş anlaşmalarını henüz  tamamlamadıklarını bildirdi. Böylelikle hem kripto toplumuna hem de Vergefam üyelerine yeni anlaşmaların yakında gelebileceği sinyalini de vermiş oldular.

Bir hafta önce Verge, bugüne kadarki en büyük zaferlerden biri olarak kabul edilen MindGeek ile ortaklığa girmeyi başardı. Bununla birlikte, bu kripto para, sadece birkaç yıl önce neredeyse imkansız olarak kabul edilebilecek bu anlaşmaların devamının da geleceği söyleniyor. Gündemde ise bir sonraki tarihi anlaşma için çalışmalar sürüyor. Yeni hedef ise, müzik akışı devi Spotify olarak belirlendi.

Verge’in işe alım ve sosyal medyadan sorumlu olan çekirdek üyesi Cees Van Dam, ise projeyle ilgili XVG’nin topluluğuna seslendi. Van Dam, Spotify’da kriptolarının benimsenmesini hedefleyen bir kampanyaya destek vermek için VergeFam’dan destek bekliyor.

Van Dam, XVG’nin takipçilerinin düşüncelerini iletmelerini ve Spotify’ın Verge için resmi bir değerlendirme yapmasını talep edecek yeni bir teklifte oy vermesini istediği twitledi. Bu hareketin amacı, XVG’nin bu müzik akışı platformuna eklenecek kadar iyi olup olmadığını belirlemek olarak gözüküyor.

VergeFam üyeleri, Verge’in son başarıları ile oldukça cesaretleniyor

Verge gönüllüsü, Dan bu öneriden sorumlu olan kişi. Verge ile MindGeek arasındaki ortaklığın “anıtsal bir başarı” olduğunu belirterek Spotify’a işaret etti. Ayrıca Spotify ile potansiyel ortaklığı, büyük bir iş fırsatı olarak görüyor.

Dan ayrıca, Spotify’a, teklifle ilgili olumlu sonuçların Verge’nin muazzam topluluğu tarafından destekleneceğinden bahsetti. Dan tarafından getirilen öneri, Spotify’ın “En İyi Fikirler” adlı sayfasında en yüksek puan alan fikirlerden biri olduğu da dikkatlerden kaçmadı.  Bu durumun ise şirketin bu fikir konusunda harekete geçip geçmeme kararında oldukça etkili olacağı düşünülmektedir.

Son zamanlarda ortaya çıkan birçok öneri bulunuyor. Bu önerilerin en önemlilerinden bazıları ise Tinder ve Stripe olarak biliniyor. İstek listesi ayrıca Netflix’i en çok istenen potansiyel ortaklardan biri olarak gösteriyor. Ancak bu şirketlerin bir veya daha fazlasının Verge ile ortalık konusuyla ilgilenip ilgilenmeyeceğini ise zaman gösterecek.

ambcrypto

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin