Bitcoin SV ve Zcash fiyat analizi: BSV ve ZEC için sıradaki duraklar
Bitcoin SV ve Zcash fiyat analizi: BSV ve ZEC için sıradaki duraklar

Zcash (ZEC)’in kilometre taşı Zcash 1.1.1 geldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Zcash haftalık güncellemelerinde, geçen hafta yapılan açıklamaların en önemlilerinden bahsetti. 21 Mayıs 2018’den itibaren Zcash, ECMAScript (Javascript) standartlarına uygun, açık, standart tabanlı nesne kabiliyeti (OCAP) programlama katmanı sağlamak için Agoric’e yapılan yatırımı açıkladı. Zcash (ZEC)’in kilometre taşı Zcash 1.1.1 geldi!

Bu duyuru, StarkWave  Industries’te yapılan yatırımın ardından geliyor

Bu, dünyanın tahminen 20 milyon Javascript geliştiricisinin blokajlara karşı yüksek güvenlikli, merkezi olmayan ve sağlam uygulamalar (Dapps) oluşturmasını sağlar. Zcash şirketinin CEO’su Zooko Wilcox konuya yönelik şunları söyledi:

Bu kurucu ekip, güvenli programlama ve dağıtılmış sistemlerin temel biliminin bir öncüsü. Ve bazıları, benim bilimsel kariyerimin en büyük katkıları olan kişisel arkadaşlarım ve akıl hocalarım.

Bu duyuru, 10 Mayıs 2018’de StarkWave  Industries’te yapılan yatırımın ardından geliyor. Agoric duyurusunu, MPC (Multi-party computation protocol) takip etti. Zcash’ın işlemleri, tesadüfi beyanların sıfır bilgili kanıtlarını doğrulamak için küçük, hızlı bir şekilde zk-SNARKs’a dayanır. zk-SNARKs, sırayla, belirli hesaplamalar veya “devreler” için kanıtlar oluşturmak ve doğrulamak için kullanılabilecek bir dizi ortak parametreye dayanır.

Zcash (ZEC)’in kilometre taşı Zcash 1.1.1 geldi!

Zcash, 30 Mayıs 2018’de Zcash 1.1.1. sürümünün gelişini açıkladı. Bu, Zcash düğümü yazılımının Overwinter uyumlu bir sürümüdür. Overwinter’ın ilk bloğunun 25 Haziran 2018’de çıkarılması bekleniyor. Göze çarpan değişiklikler arasında, özel anahtarlar gibi hassas bilgiler için kullanılması önerilen “ZCASH-CLI” argüman mahremiyeti de bulunuyor.

Overwinter ağ güncellemesi, 31 Mayıs 2018 tarihinde Zcash tarafından açıklanan “İşlem Süresi Uzatması” adı verilen yeni bir özellik de içerir. Bu özellik, anıda işlemlerin yapılmasını sağlar. Ağ tarafından onaylanan her yeni Bitcoin işlemi otomatik olarak eklenecek. Belirli bir sayıda blokun otomatik olarak çıkarılması ve onaylanmasının mümkün olmadığı işlemleri zaman aşımına uğramasından sonra otomatik olarak sona erdirmekte. Bu işlemler memepoolda 20 blok (yaklaşık 50 dakika) kalıyor. Bundan sonra mayınlanmamışsa, artık geçerli olmayacak. Zcash yazım sırasında 24 saat boyunca %6,94 oranında artışla 256,03 dolar seviyesinde seyrediyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin