Bitcoin Cash’in geleceği Bitcoin’e mi bağlı?
Bitcoin Cash’in geleceği Bitcoin’e mi bağlı?

Bitcoin Cash’in geleceği ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash (BCH), 17,2 milyar dolarlık piyasa değeri ile şu anda dördüncü en büyük kripto para olmasına karşın Bitcoin (BTC)’in oldukça tartışılan bir forkudur. İlk ortaya çıktığı zaman, bazıları Bitcoin’in daha iyi bir versiyonu olduğuna inanıyordu. Başlangıçta Bitcoin’den çok daha hızlı ve daha ucuz görünüyordu ve bu özelliği değişmedi. Ancak, Bitcoin tüm bu sorunları Lightning Network veya benzer gelecekteki yükseltmeler yardımıyla çözdüğünde Bitcoin Cash’in geleceği ne olacak?

Bitcoin Cash’in geleceği Bitcoin’e mi bağlı?

Bitcoin Cash, pek çok yatırımcı arasında Bitcoin’in alternatif versiyonu olarak hala popüler. Bu durumda, 50 dolarlık bir alışverişi Bitcoin Cash ile yaptığınız zaman Bitcoin alışverişinden çok daha ucuza mal olacak. Yani, alışverişlerde Bitcoin kullanılmaz. Şu anda, düşük hacim ve işlemlerden dolayı, Bitcoin işlem ücretleri düşük. Ancak Bitcoin 20.000 dolarlık en yüksek seviyesine geldiğinde, işlem ücretleri inanılmaz derecede yüksekti. Bunun nedeni madencilerin daha yüksek kazanç sağlayan Bitcoin’i tercih etmeleri. Bunun sonucunda  düşük değerli işlemlerden de yüksek işlem ücretleri alınıyordu. Bitcoin Cash şu anda bu probleme çözüm olmakta iyi bir iş çıkarıyor ancak şu soru akıllara geliyor: Bitcoin Cash sadece bu özelliği ile ne kadar tutunabilir?

Bitcoin Cash’in geleceği ne olacak?
Bitcoin Cash’in geleceği ne olacak?

Son birkaç aydır, Bitcoin Cash’in en büyük savunucularından, Roger Ver ısrarla Bitcoin Cash’in gerçek Bitcoin olduğunu söylüyor. Roger Ver ayrıca, Bitcoin.com’un, sahibi ve site aracılığıyla, Bitcoin Cash’in daha değerli olduğu yönde haberler yapıp yatırımcıları etkilemeye çalışıyor. Hatta o kadar ileri gitti ki bu yüzden Bitcoin Cash hakkında twit yasağı getirildi. Ancak Roger Ver tüm bu yasaklara rağmen propagandalarına devam etti.

Bitcoin Cash’in geleceği getireceği yeniliklerle belli olacak

Bitcoin Cash şu anda bir boğa döneminde gözüküyor ve Bitcoin karşısında değer kazanıyor. Ancak grafiklerde, önümüzdeki haftalarda bir kırılma olasılığı görünüyor. Önümüzdeki birkaç hafta, yılın geri kalanında Bitcoin Cash’in nasıl fiyatlanacağı yönünde etkili olabilir.

Bitcoin Cash’in geleceği ne olacak?
Bitcoin Cash’in geleceği ne olacak?

Kripto para piyasası büyüdükçe, Bitcoin Cash de büyük olasılıkla büyümeye devam edecek. Diğer taraftan birçok yatırımcı paralarını Bitcoin Cash’in de aralarında bulunduğu piyasa değeri en yüksek 20 kripto paraya yatırıyor. İlk zamanlarda yatırımcılar, her türlü kripto paraya, temel ve uzun vadeli beklentiler olmaksızın çok azda olsa da yatırım yapıyordu. Ancak, piyasada yatırımlar şirketleşme yönünde hisse senedi olarak olgunlaştıkça, yatırımcılar daha temkinli hale geldi. Bitcoin Cash büyük ihtimalle benzer bir planlama yapmak zorunda kalacak. Bu nedenle Bitcoin Cash en değerli dördüncü kripto para pozisyonunu korumak ve daha ilerisine taşımak için yeni gelişmelere ve projelere ihtiyaç duyacak.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Cryptodaily

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin