featured

Zcash (ZEC) fiyatını etkileyebilecek kritik tarihler ve gelişmeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Zcash (ZEC) için bu yıl üç önemli kilometre taşı geliyor. Yol haritası gizlilik odaklı kripto para birimi için 3 güncelleme sunuyor. Coincalendar geçtiğimiz günlerde Zcash’in yol haritasını güncelledi. Buna göre, Zcash (ZEC) fiyatını etkileyebilecek kritik tarihler ve gelişmeler yolda.

Zcash (ZEC) fiyatını etkileyebilecek kritik tarihler ve gelişmeler

Bu kapsamda Zcash (ZEC) fiyatını etkileyebilecek kritik tarihler ve gelişmeler şunlardır:

Haziran 2018: Ağ yükseltmesi

Zcash blogunda, 2018’de, kripto kripto para birimi teknolojisini akıllı telefonlara getirerek Zcash’in performansını, güvenliğini ve kullanılabilirliğini daha da artıracaklarını duyurdu. Bu yükseltmeye ağ yükseltme 0-overwinter deniyor. Zcash blogunda bu yükseltmenin amacı şu ifadeler ile belirtiliyor:

0-overwinter, tamamen yönetişim çekişme durumunda bile, kendini ve gelecekteki ağ yükseltmelerini kullanıcılar için daha güvenli hale getirmeye odaklanıyor. Tasarım ve özelliklerinin çoğunu ileride bir gönderide açıklayacağız.

Bu yükseltme, daha hızlı zk-SNARKs için saplings yetiştirmek için olacak. Bu, korumalı işlemler için bir dizi performans geliştirmesi olacak. zk-SNARKs sıfır bilgi kanıtı üzerinde çalışır. Sıfır bilgi kanıtları, bir işlemde iki taraf anlamına gelir; her bir taraf, bu bilginin ne olduğunu açığa çıkarmadan, belirli bir bilgi kümesine sahip olduklarını doğrulayabilecek.

Haziran 2018: Coincheck Delisting

Delisting, Coincheck adında bir Japon kripto para borsasında yapılacak. Monero, Zcash ve Dash gibi gizlilik merkezli kripto para birimleri için alım satım çiftlerini ortadan kaldıracak. Coincheck, iç kontrol sisteminde yapılan “ciddi bir inceleme” sonrasında ve müşterileri koruma odaklı yeni bir yönetim stratejisi kapsamında “Monero, Zcash ve Dash” gibi kripto paralara olan desteğin sona erdirilmesi kararını aldığını belirtiyor. Bu kripto para birimlerinin şirketin kara para aklamayı önleme (AML) yönetmeliklerine uyum sağlama becerisine ilişkin riskler barındırdığı söyleniyor. Bu karar, borsanın Monex tarafından satın alınmasından sonra geliyor.

Eylül 2018: Ağ yükseltmesi 1

Bu, mobil cüzdan desteğini mümkün kılan, korumalı işlemler için hem zaman hem de bellek için büyüklük iyileştirmelerini sağlamak amacıyla saplings protokolü güncellemesini aktif hale getirecek. Bu saplings, Powers of Tau parametresi kurulumunun yetkilerine güvenir. Zcash blogunda bu konuda şu açıklama yer alıyor:

Powers of Tau seremonisinin güçleri, her katılımcı için sırayla ilerliyor. Bu süreci kamuya açık bir kart destesini karıştırmak gibi düşünebilirsiniz. Her katılımcı desteyi karıştırıyor, kartların herhangi birini değiştirmediğini veya eklemediğini kanıtlıyor ve sonra güverteyi bir sonraki katılımcıya uzatıyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin