Zcash Fiyat Analizi: 13 Ocak
Zcash Fiyat Analizi: 13 Ocak

Zcash Fiyat Analizi: 13 Ocak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Zcash, yazı yazarken piyasada benzersiz bir yerdeydi. Kripto piyasasının geri kalanı daha düşük bir aralıkta konsolide olurken, ZEC yıllık en yüksek seviyesi olan 110 $ ‘a geri dönmeyi başardı. Aslında, yazım zamanında 108 dolar değerinde olan token, son 6 saat içinde 110 doların üzerinde yeni bir yüksek değer kaydetmişti. Ancak, ZEC için ufak bir geri çekilme ufukta olabilir. Bugün, Zcash 1,13 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip.

Zcash saatlik grafik

Saatlik zaman diliminde, Zcash, kripto para biriminin yakın geleceği üzerinde bir düşüş durumunu ima eden yükselen bir kama modelinin oluşumunu sergiliyordu. Piyasa yapısıyla ilgili olarak, fiyat önümüzdeki birkaç saat içinde 100 doların altına düşerek turuncu yolu izleyebilir. Öte yandan, haftanın ilerleyen saatlerinde bir kırılma gerçekleşebilir, ancak fiyat grafikte 110 doların üzerinde konsolide ederse, formasyonu geçersiz kılma şansı artar.

Şu an işlem hacmi, yükselen fiyatla birlikte düşen hacimler bir düşüş sapması uyarısı olduğu için düşüş eğilimini destekledi. Son olarak, 20 Hareketli Ortalama ve 50 Hareketli Ortalama, Zcash’in fiyat rallisine destek sağlamaya devam etti.

ZCash için önemli teknik göstergeler

Stokastik RSI, aşağı yönlü göstergenin aşırı alım bölgesinde yükseliş göstergesinin üzerinde bir geçişi tamamlamasının ardından düzeltme yolunda görünüyor. Açıkça ileriye dönük düzeltmelerin bir işaretiydi.

Bakiye İşlem Hacmi daha yüksek seviyelerde kaldı, ancak piyasadaki satıcılar baskı zamanı fiyat noktasında ZEC ticareti yapmak için daha yüksek bir teşvike sahip olacaktı.

Son olarak, Müthiş Osilatör tarafsız bir ivmeyi sürdürdü. Kırmızı mumlar grafikte belirgindeyken, eğilim büyük ölçüde yazım sırasında dengeli görünüyordu.

Haftalık Grafik olumlu görünümde

Haftalık grafikte Zcash için önemli bir yükseliş işareti, uzun vadeli piyasada 1. Golden Cross’un tamamlanmasıydı. 77 $ şu anda haftalık destek görevi görüyor ve destek seviyesinin üzerinde kapanış fiyatı büyük bir pozitif. Aslında, geçen hafta yapılan hafif bir yeniden test dışında Nisan 2020’den bu yana yükselen destek seviyesi ihlal edilmedi.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin