XRP Fiyat Analizi: Ripple tokeni bu seviyenin üzerinde önemli bir artış görebilir
XRP Fiyat Analizi: Ripple tokeni bu seviyenin üzerinde önemli bir artış görebilir

Ripple’ı zor günler bekliyor: Binlerce satıcı artık XRP’yi kabul edemeyecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto ödeme şirketi CoinGate, XRP’nin fişini çekecek. Litvanya merkezli kripto para birimi ödeme sağlayıcısı CoinGate, 15 Ocak’ta Ripple Labs tarafından verilen token XRP için desteğin kesilmesi hakkında bir açıklama yaptı.

Desteğin kesilmesi ne anlama geliyor?

Bu, 4.000’den fazla tüccarın artık bu hizmet aracılığıyla kripto para birimini kabul edemeyeceği anlamına geliyor.

XRP’ye yönelik desteğin kesilmesinin arkasındaki kesin neden belirtilmemiş olsa da, açıkça Ripple’ın ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu ile yasal mücadelesiyle ilgili olduğu belli.

2014 yılında piyasaya sürülen CoinGate, dünyanın dört bir yanındaki işletmelerin Bitcoin ve çeşitli altcoinlerle ödeme almasını mümkün kıldı. Şu an itibariyle 50’den fazla kripto para birimini destekliyor.

50.000’den fazla tüccar ile kripto para birimi ödemeleri işinde lider olan BitPay, bir yıl önce XRP’ye destek ekledikten sonra benzer bir hamle yapmadı.

XRP’yi zor günler bekliyor

Çok sayıda büyük borsa, XRP alım satım çiftlerini askıya alacak veya kaldıracak. Binance.US kullanıcıları bugünden itibaren tokenı yatıramayacak.

Uphold, Bittrue ve Gatehub, Ripple’a yönelik şikayet mahkeme tarafından reddedilene kadar XRP’yi bırakmayı reddeden çok az XRP dostu borsadan biri.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin