Son 2 haftada %68 değer kazanan altcoin'in yükselişi nerede duracak?
Son 2 haftada %68 değer kazanan altcoin'in yükselişi nerede duracak?

Son 2 haftada %68 değer kazanan altcoin’in yükselişi nerede duracak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple (XRP), son iki hafta içinde neredeyse %68 kazanç elde etti. Ancak, uluslararası havale tokeninin yükseliş trendi, ralliye devam etmeden önce bir geri çekilme yaşayabilir.

Altcoin XRP aşırı alım bölgesine yaklaşıyor

XRP, önemli kazanımlar elde ettikten sonra bir düzeltmeye hazırlanıyor gibi görünüyor. Piyasa değerine göre en büyük altıncı kripto para birimi, son zamanlarda büyük kazançlar kaydetti. Altcoin, 0,55 dolarda yerel bir dip oluşturmasının ardından son iki hafta içinde yaklaşık %68 oranında yükselmeyi başardı. Yükseliş dürtüsünün önemi göz önüne alındığında, XRP yakında kısa bir geri çekilme yaşayabilir.

Tom DeMark (TD) Sıralı göstergesi yakında XRP’nin günlük grafiğinde bir satış sinyali verebilir. Düşüş formasyonu büyük olasılıkla yeşil bir 9 mum çubuğu olarak gelişecektir, bu da günlük bir ila dört mum çubuğu düzeltmesinin göstergesidir.

Hareketli ortalamalara baktığımızda, XRP’nin yükseliş trendi tükenmeden önce 1 dolardaki 200 günlük hareketli ortalamaya doğru koşabileceğini görüyoruz. Kâr almadaki bir artış, fiyatları 100 veya 50 günlük hareketli ortalamaya doğru itebilir. Bu önemli destek seviyeleri sırasıyla 0,85 dolar ve 0,75 dolarda bulunuyor.

Son 2 haftada %68 değer kazanan altcoin nerede duracak?

Altcoin XRP’nin ağ büyümesi, karamsar tezi daha da doğruluyor. Santiment’ten gelen veriler, son zamanlardaki yukarı yönlü fiyat hareketinin ağdaki yeni günlük adreslerin sayısındaki ani artışla desteklenmediğini gösteriyor. Fiyatlar ve zincir içi aktivite arasındaki bu tür düşüş eğilimi, TD göstergesi tarafından tahmin edildiği gibi dik bir geri çekilmeye neden olabilir.

Son 2 haftada %68 değer kazanan altcoin nerede duracak?

Takip edilecek seviyeler neler?

Teknikler ve ana göstergeler yakın vadede bir geri çekilme öngörse de yatırımcılar 1 dolarlık direnç seviyesine çok dikkat etmeli. Bu kadar önemli bir pozisyon bölgesinin üzerinde sürekli bir günlük mum grafiği, düşüş görünümünü geçersiz kılma gücüne sahip olabilir.

1 dolarlık bariyeri kesmek, piyasa katılımcıları arasında FOMO’yu tetikleyebilir ve altcoin’in arkasındaki yükseliş baskısını artırarak fiyatın 1,24 dolara yükselmesine neden olabilir.

cryptobriefing


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin