XRP Twitter
XRP Twitter rekoru

Yüzde 14’lük değer artışından sonra XRP Twitter rekoru kırdı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Uzun bir kış uykusundan sonra XRP fiyatları, pump yaparak 9 Temmuz’da 17.6 cent’ten 21 cent’in üstüne çıktı. Bu fiyat hareketliliğin ardından XRP fiyatları tekrardan 20 cent’in altına geriledi.

XRP fiyatlarında yaşanan yüzde 14’lük değer artışının ardından XRP Twitter rekoru kırdı. XRP hakkında atılan tweet’ler son yılların rekorunu kırdı. Aşağıdaki grafikte Twitter’daki XRP trafiğindeki değişimi görüyoruz.

XRP Twitter

 

XRP Twitter rekoru kırdı!

Bitinfocharts’ın verilerine göre XRP temalı 29 binin üzerinden tweet atıldı. Bu tweet sayısı Bitcoin temalı tweet’lere 5,000 fark attı. Ethereum temalı tweet sayısını ise 7’ye katladı.

XRP fiyatları Ocak 2018’de 3.84 doları görerek tüm zamanların rekorunu kırdı. Fiyatlar bu tarihten sonra düzenli biçimde değer kaybediyor. 2020 yılına 19 cent düzeyinde giren XRP fiyatları yazının kaleme alındığı saatte bu değerin çok az üstünde ve 19.6 cent’ten işlem görüyor.

2020 yılında Tether’in toplam piyasa değerinde sürekli artış gerçekleşti. Tether’in toplam piyasa değeri XRP’nin toplam piyasa değerini geçerek XRP’yi 3’üncülük tahtından etti. Artık XRP 3’üncü büyük kripto para değil.

Sosyal medya ilgisi ile fiyatlar arasında bir pozitif bir ilişkinin olabileceği tahmin ediliyor. XRP temalı tweet’lerdeki artışın ardından XRP fiyatlarında değer artışı devam eder mi merak ediliyor.

Decrypto.co

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin