Yükselişi bekleyin: Popüler altcoin için bu seviyelere dikkat

Yükselişi bekleyin: Popüler altcoin için bu seviyelere dikkat

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum yatırımcıları ve traderları, ETH 1.350 $ destek alanında konsolide olurken bir haftaya yakın bir süredir seviyelere izliyorlar.

Aşağıdaki günlük grafikten Ethereum’un yeni şubat ayı ile birlikte yukarı yönlü bir şekilde çözülebilecek yükselen bir üçgen bastırdığı gözlemlenebilir.

Şubat ayında Ethereum

Yükselen üçgene ek olarak, Ethereum Şubat ayında ETH’nin değerini tüm zamanların en yüksek seviyelerine gönderebilecek birden fazla olaya sahip.

Öncelikle CME Group, Ethereum vadeli işlem sözleşmelerini 8 Şubat’ta başlatacak. Böyle bir ETH ürünü, Ethereum’u kurumsal yatırımcıların kullanımına sunacak.

İkincisi, Grayscale Ethereum Trust fonu, hisselerinin özel lansmanını aynı kurumsal yatırımcılara açtı. Grayscale ekibi, aşağıdaki tweet aracılığıyla Ethereum Trust’a girme imkanını kamuoyuna açıkladı.

Üçüncüsü, Mike Novogratz’ın Galaxy Digital’i yakında birkaç Ethereum odaklı fonu piyasaya sürecek.

Yüz milyarlarca dolar değer

Piyasaya sürülmesinden sadece beş yıl sonra, Ethereum blok zincirinin üstünde yüz milyarlarca dolar değer yaşıyor: 130 milyar dolarlık ETH, 20 milyar dolarlık stablecoin (fiat paranın dijital temsilleri) ve 20 milyar dolardan fazla Ethereum yerel varlıkları ERC-20’ler.

Merkezi Olmayan Finans alanındaki (“DeFi”) altı uygulama şu anda 1 milyar dolardan fazla değere sahip ve 100 milyon dolara varan yıllık gelir elde ediyor. Galaxy Digital, Ethereum’un gelecekte her yerde karşımıza çıkacak olan dijital değerle programlama ve etkileşim için ortaya çıkan bir alt tabaka olduğuna inanıyor.

Dördüncü olarak, Consensys 4 Şubat’ta ‘Kurumlar için ETH2 Staking’ başlıklı bir web seminerine ev sahipliği yapıyor. Başlıktan da anlaşılacağı gibi, web semineri, kurumsal yatırımcılara yönelik ETH2.0 staking işlemini aydınlatmaya yönelik. Ayrıca web semineri Microsoft, Ledger ve Securosys ile ortaklaşa gerçekleştirilecek.

ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin