Ripple’dan dev XRP transferleri yapıldı – işte ayrıntılar
Ripple’dan dev XRP transferleri yapıldı – işte ayrıntılar

Uber destekçisi XRP için bu tanımı kullandı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Uber ve Robinhood’ın en eski destekçilerinden biri olan Jason Calacanis, XRP’nin sıfıra düşeceğine inanıyor.

Ünlü Silikon Vadisi yatırımcısı Jason Calacanis, son tweet’inde dördüncü en büyük kripto para birimi olan XRP’yi “felaket” olarak nitelendirdi.

Uber, hisse senedi alım satım uygulaması Robinhood ve diğer önde gelen şirketlere yaptığı erken yatırımlarla bir servet kazanan Calacanis, bir tür mucize olmadıkça tartışmalı tokenın “açıkça sıfıra gideceğini” savunuyor.

Bir pump ve dump odaklı Telegram grubu

30 Ocak’ta XRP, Binance borsasında 0,517 dolara gelerek yüzde 80’in üzerinde çılgın bir artışa tanık oldu. Bu, tokenın ihraççısı Ripple Labs’ın Aralık ayı sonlarında ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu tarafından dava edilmesinden bu yana gördüğü en yüksek seviye.

Bu büyük hareketin, bu makaleyi yazarken 124.950 üyesi olan tuhaf bir Telegram grubu tarafından tetiklendiğine inanılıyor.

Telegram

Dahası, Ripple CTO’su David Schwartz şu anda tokenı WallStreetBets (WSB) tokenıyla karşılaştırıyor:

Şu anda XRP grafiği, WSB grafiği gibi görünüyor. Tesadüf mü?

Benzeri görülmemiş spekülatif coşku

Şimdi, Calacanis’in belirttiği gibi, insanlar SEC’in kayıtsız bir menkul kıymet olarak gördüğü tokena para atarken işler “kontrolden çıkıyor”:

Gölgeli bir şirketin, harabe riski taşıyan bir SEC davasıyla dümdüz edildiğini ve kripto paralarının %60 Yukarı gittiğini hayal edin!  Siz ne düşünüyorsunuz?

Bazı hisse senetlerini ve kripto para birimlerini çevreleyen spekülatif çılgınlık, geçen hafta olağanüstü bir şey değildi.

Kripto para birimi Dogecoin (DOGE) 29 Ocak’ta yüzde 1,000’in üzerinde fırladı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin