stellar fiyatı
Yükseliş trendi tökezlerken, Stellar fiyatı yüzde 10 düşüş gördü!

Yükseliş trendi tökezlerken, Stellar fiyatı yüzde 10 düşüş gördü!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Stellar fiyatı (XLM) bugün yüzde 10’a varan düşüşleri gördü. Ve son dönemdeki kendi yükseliş eğilimi sürdüremedi. Stellar şu anda EOS’un hemen arkasında ve 5.131 milyar dolarlık piyasa sermayesine sahip altıncı büyük kripto para birimi. CoinMarketCap’e göre, son yedi günde dolar karşısında yüzde 35 oranında değer kazandı. Ancak son 24 saatte, Stellar fiyatı 0,308952 dolardan 0,269737 dolara kadar düştü

stellar price

Bugünkü düşüş, 18 Temmuz’da iki ayın en yüksek seviyesi olan 0.31 dolara varan bir artışla yüzde 30’luk bir artışı takip ediyor. Ayrıca geçtiğimiz günlerde XLM’nin, sektör devi Coinbase’in platformunda listelemeyi düşündüğü beş coinden biri olduğu açıklanan bir duyuru gerçekleşmişti.

stellar price

Geçtiğimiz ay, Stellar fiyatı 24 Haziran’da 0,308952’den 19 Temmuz’a kadar 0,313989’a yükseldi. XLM, CoinMarketCap verilerine göre 24 Haziran’daki en düşük seviyesine düşmeden önce 3 Ocak’ta 0,873623 dolar seviyelerini görmüştü.

Stellar fiyatı için son sinyaller yükseliş yönünde

Son zamanlardaki artış, Bitcoin dalgasının kripto piyasasına verdiği yanı sıra, IBM’in Stellar ağı üzerinde bir istikrarlı projeyi desteklediğine dair duyuruya bağlandı.

İki gün önce, bir ticaret ekosistemi ve bir varlık agnostik ödeme sistemi geliştiren Stronghold, XLM/USD işlem çiftini açıkladı. Stronghold, USD’yi işlemek için Stellar ağını kullanmayı ve exchange hizmetleri aracılığıyla likidite erişimini sağlamayı planlıyor. Ve ağ için desteklenen USD çapası olan ilk girişime vurgu yapıyor.

Son zamanlardaki artış da, SEC’in, nihai olarak gelecekte XLM gibi daha fazla varlığın listelenmesine yol açabilecek üç satın almayı onayladığını belirten Coinbase’e atfedildi.

Stellar, ayrıca Şeriat yasalarına uyumlu ilk ağ olma özelliğine de sahip. Bu hafta elde edilen sertifikasyonun, finansal hizmetlerin İslami finans kurallarına uymasını gerektirdiği bölgelerde Stellar ekosisteminin büyümesine yardımcı olması bekleniyor.

Piyasa kapitalizasyonuna dayanan lider bir kripto olarak, Stellar’ın ABD’deki Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC), ABD’nin mali yasaları uyarınca Bitcoin ve Ether’in menkul kıymetler olmadığını söylediğinde ortaya çıkan 15 Haziran’daki piyasadaki yükselişten de yararlanması bekleniyordu.

Önümüzdeki dönemler Stellar için Ayı Eğilimi mi gösteriyor?

Kripto parada bugün gerçekleşen düşüş ise, Stellar’a yönelik yeni yükseliş beklentilerinin kısa vadede gerçekleşmeyebileceğinin ilk işaretini oluşturuyor gibi. Düşüş, kısmen kripto paranın yalnızca az sayıda cüzdan tarafından desteklenmesine bağlanabilir.

Jaxx Exodus gibi birçok önemli cüzdan XLM’yi desteklemiyor. Yine de, bugünün tersine çevrilmesi için birkaç gösterge halen mevcut. Bu nedenle, geri çekilmenin, varlığın hafta başındaki toparlanmasından kaynaklı bir düzeltme hareketi olması muhtemeldir.

Stellar için son önemli olumsuz haber ise Ocak ayında Black Wallet’ın 400.000 dolarlık zararla sonuçlanan bir siber saldırı olayı olmuştu.

ccn

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin