Ai Kripto para birimleri, ai kripto paralar, ai kripto, ai kripto nedir? ai kripto nasıl alınır?

AI Kripto paralar: 2023’te hızla yükselebilecek en iyi 5 yapay zeka kripto altcoini:

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2023’te patlama yapabilecek en iyi 5 AI kripto para birimi bu makalede sıralanmıştır.

Yapay zeka hızla gelişiyor ve internet endüstrisinde dönüm noktası olarak görülüyor. Chat GPT gibi araçların ortaya çıkmasıyla birlikte, yapay zeka, kripto para dahil birçok işletmede yaygın hale geliyor. AI’nin kullanıcı deneyimini, ölçeklenebilirliği ve blok zinciri güvenliğini geliştirme yeteneği, kripto dünyasında büyük ilgi uyandırdı. AI kripto token şu anda; blok zinciri yönetimi, merkezi olmayan pazarlar ve hatta portföy yönetimi için kullanılıyor. Hızla gelişen birkaç AI kripto altcoin aşağıda listelenmiştir. Bu liste, dahili araştırmalara dayandığı ve yatırım tavsiyesi oluşturmak amacıyla hazırlanmadığı vurgulanmalıdır.

 2023 yılında patlama yapabilecek Top 5 AI Kripto Altcoin’leri:

Render

Render, Ethereum blockchain üzerinde inşa edilmiş son derece gelişmiş bir GPU ağıdır. Yüksek performanslı bir blockchain olan Render, sağlık, bankacılık ve oyun gibi alanlarda büyük miktarda bant genişliği gerektiren merkezi olmayan uygulamaların (Dapps) işletilmesini kolaylaştırır.

Temel inovasyonu, ana blockchain’in yükünü hafifletmek için off-chain hesaplama düğümlerinin kullanılmasıdır. Bu, büyük miktarda verinin hızlı bir şekilde işlenmesine olanak tanır. Geliştiricilere çeşitli bilgisayar dillerinde kod yazma imkanı sunan çok yönlü bir programlama ortamı sağlar.

AGIX

AGIX, günümüzde piyasada en bilinen kripto para birimi tokenlerinden biridir. SingularityNET platformunun yerel tokenidir. Kullanıcılar, bu siteyi AI ile ilgili ürünler satın almak ve ticaret yapmak için kullanabilirler. Bu platformda, veri modelleri ve diğer AI ile ilgili araçlar da alınıp satılabilir.

Yazı yazılırken, AGIX yaklaşık 482 milyon dolarlık bir piyasa büyüklüğüne sahipken, US$ 0.3998’den işlem görüyordu. Maksimum arzı 2 milyar token olup, şu anda yaklaşık 1,2 milyar token dolaşımdadır.

 

OASIS

OASIS gizliliği ve ölçeklenebilirliği öncelikli olan bir layer 1 blockchain’dir. Bu blockchain, akıllı sözleşmelerin yürütülmesini, farklı bir konsensüs mekanizması sürecinden ayırarak gizliliğe odaklanan uygulamaların geliştirilmesine olanak tanır. Yüksek işlem hacmi ve düşük ücretlerle güvenli bir mimari sunar. Bu blockchain’in amacı, hızlı ölçeklenebilen uygulamalar için bir ortam sağlayarak çeşitli Web 3 uygulamalarını güçlendirmektir.

The Graph

The Graph, üçüncü tarafların dahil olmadığı şekilde verileri bir araya getirmek için kullanılabilecek, dağıtık defter teknolojisine dayalı yeni bir açık kaynaklı, merkezi olmayan bir protokoldür. Bu protokol, Graph QL dilini kullanır ve kolayca erişilebilir verileri endeksleme ve düzenleme için küresel bir API’dir.

Fetch.ai

Fetch.ai yeni bir dijital ekonominin oluşturulmasını mümkün kılan merkezi olmayan açık kaynaklı bir teknolojidir. Yapay zeka destekli araçlar olan akıllı otonom ajanların geliştirilmesine olanak tanır. Gelişmiş analitik, öngörü modelleri ve karar verme gibi karmaşık görevler, bu araçlar tarafından ele alınabilir. Botlar, birbirleriyle ve insan ara yüzleriyle sorunsuz iletişim kurmak için etkileşim halindedir.

www.analyticsinsight.net

Yapay Zeka nedir Nasıl Çalışır? Popüler yapay zeka projeleri nelerdir? Yapay zeka coinleri, AI coinler, ai projeler


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin