Altcoinlerde kanlı düzeltme yaşanıyor
Altcoinlerde kanlı düzeltme yaşanıyor

YouTube’un yıldızı patlayacağını düşündüğü altcoin’leri açıkladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

YouTube’un en çok abone olunan kripto para birimi kanallarından biri olan DataDash’ın ev sahibi ve kurucusu Nicholas Merten, gelecek yıldan itibaren en fazla büyümesini beklediği üç altcoin’i açıkladı.

Nicholas Merten: “Bu üç altcoin 2020 yılının sonuna kadar patlayacak.”

Nicholas Merten, açıklamalarına şu sözlerle başladı:

Şu anda, Bitcoin pazarının hakimiyetine bir göz attığımızda, Bitcoin’in en yüksek seviyesine doğru 20.000 doları tekrar test etmeye yönelirken altcoin’lerin kazanmaya başlayabileceği bir trend değişikliğine girmeye başlıyoruz gibi görünüyor. Sahip olduğumuz son iki altcoin döngüsü, fiyatın 20.000 dolara çıktığı genel Bitcoin döngüsünün sonundaydı. Bunlardan ilki Bitcoin’in 1.100 doları tekrar gördüğü 2017 yılının başında gerçekleşti.

Nicholas Merten açıklamalarının devamında altcoin’ler için yeni bir dönüm noktasına ulaşıldığını söyledi. Analist  piyasanın en büyük varlığının baskınlığı ve büyümesi arttıkça, sonunda paranın diğer alanlara akmaya başlayacağını belirtiyor. Nicholas Merten, CoinMarketCap’ta piyasa değeri açısından ilk 100’de yer alan altcoin’lerden Basic Attention Token (BAT), Chainlink (LINK) ve Ravencoin’in (RVN) bugünden 2020 yılının sonuna kadar en iyi performansı gösterecek altcoin’ler olduğunu söylüyor.

Chainlink (LINK)

Chainlink projesi, bağlantı alanında bir çözüm sunuyor. Merten, “Chainlink, oracle problemi olarak bilinen şeyi çözmeye yardımcı oluyor.” dedi. Analist sektördeki sorunlara Chainlink’in çözüm sunabileceğini düşünüyor.  Merten konuya yönelik şunları söyledi:

Ethereum ağındaki işlemleri çok daha işlevsel hale getirmek için ara katman çözümü olarak Ethereum ağı dışında karar vericilere yardımcı olacak Chainlink gibi bir şeye ihtiyaç duyulacak.

Basic Attention Token (BAT)

BAT, web sitesine göre “reklamları ve izleyicileri engelleyen” bir tarayıcı seçeneği olan Brave internet tarayıcısının arkasındaki şirket Brave Software ile ilişkili dijital varlıktır. Brave’ın BAT’ı, Merten’in gelecek yıl boyunca patlamasını beklediği altcoin’lerinden ikincisi. Bunun mantığını açıklayan YouTube sunucusu, BAT’ın Brave tarayıcısı ile olan ilişkisine ve varlığın etrafındaki “teşvik edici yapıya” işaret etti. Analist “Altcoin’in teşvik yapısı ilgili tüm taraflara fayda sağlıyor.” dedi. Merten’e göre, Brave ve varlığı, reklamverenleri, içerik oluşturucuları ve izleyicileri ödüllendirecek şekilde çalışıyor. Merten BAT için, “Beni gerçekten heyecanlandıran şeylerden.” Dedi.

Ravencoin (RVN)

Merten’in üçüncü popüler altcoin’i, kullanıcıların çeşitli farklı şeylerle desteklenen kendi tokenlerini geliştirmelerine olanak sağlayan “dijital varlıklar için bir platform” olan Ravencoin’dir. Merten projeyle ilgili olarak, “Gerçek dünya varlıklarını veya dijital varlıkların kendilerini temsil eden dijital token’ler oluşturabilirsiniz.” dedi.

Forbes

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin