YouTube sitesi, kullanıcılarını hayal kırıklığına uğrattı
YouTube sitesi, kullanıcılarını hayal kırıklığına uğrattı

YouTube sitesi çevrimdışı oldu: TRON YouTube’un teknik sorunlarını çözebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dev video sitesi YouTube, bazı teknik sorunlar nedeniyle Salı günü çevrimdışı oldu. YouTube sitesi, yaklaşık bir saat sonra çevrimiçi olmasına rağmen, dünya çapında milyonlarca kullanıcı ağa erişemediği için hayal kırıklığına uğradı.

YouTube sitesi, kullanıcılarını hayal kırıklığına uğrattı

Kullanıcılar Salı günü video hizmet sitesine giriş yapamadılar. Hem YouTube TV hem de YouTube video sitesi bu kesintiden etkilendi. YouTube ekibi, bir tweet ile sorunları gidermeye çalıştıklarını söyleyerek bu kesintiyi kabul etti. YouTube ekibi konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

YouTube, YouTube TV ve YouTube Müzik erişimi ile ilgili raporlarınız için teşekkürler. Bunu çözmek için çalışıyoruz ve sistem düzeltildiğinde bildireceğiz. Bu durumun neden olabileceği rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.

Bu açıklamadan belirli bir süre sonra YouTube çevrimiçi oldu. Ayrıca bu teknik sorun nedeniyle diğer şirketler, YouTube teknik sorunlarının çözümüne yardımcı olmayı teklif ediyor.

YouTube’un karşılaştığı sorunlar, TRON’un çözmek istediği sorunlar ile aynı

TRON Vakfı, içerik oluşturuculardan içerik kullanıcılarına içerik sunmak için Blockchain’i kullanan bir kripto para birimi platformu. Merkezi olmayan sisteme dayanan birçok ağdan oluşan platformu ile bu tür teknik sorunların asla ortaya çıkmayacağına inanıyor. YouTube kullanıcıları herhangi bir video izlemek veya yüklemek için YouTube sitelerinde oturum açmaya çalıştılarsa sunucu hatasıyla sürekli karşı karşıya kaldı. TRON Vakfı, bir tweette bu sorunu çözebileceklerini söyledi.

https://twitter.com/Tronfoundation/status/1052437956479373312

TRON, kullandığı Blockchain bloklarını oluşturmak için kullanılabilecek merkezi olmayan bir platforma sahip. Sisteme, merkezi bir noktanın olmaması nedeniyle daha güvenli ve kolay erişilebilmekte. TRON Vakfı’na göre, merkezi olmayan bir sistem, YouTube’un bozulmasına da asla izin vermez.

Zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin