YouTube, Ripple CTO’sunun hesabını askıya aldı!
YouTube, Ripple CTO’sunun hesabını askıya aldı!

YouTube kripto sansürüne cevap verdi: Birkaç video geri yüklendi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

YouTube, kripto para ve blockchain ile ilgili videoları zararlı ve tehlikeli içerik olarak kategorize ettikten sonra yoğun eleştiriyle karşı karşıya kaldı. Bu birkaç Kripto YouTuber’ını öfkelendirirken, Twitter üzerinden eleştirilerini devam ettirdiler ve YouTube’dan cevap beklediler.

Herkes, kripto YouTuber’ların etkilenen tek kişi olduğunu düşünürken, Ethereum’un kurucu ortağı Vitalik Buterin, Ethereum’un yol haritası hakkındaki Soru-Cevap videosunun da tasfiyenin bir parçası olduğunu açıkladı. Konuyu tweetledi ve YouTube’a bir alternatif gerektiğini söyledi.

Bununla ilgili daha yeni güncellemelerde, video paylaşım platformunun kriptoyla ilgili içeriğin yanlışlıkla kaldırıldığı bildirildi. Platform, videoların geri yüklendiğini öne sürdü.

YouTube ‘dan bir sözcü bir haber portalıyla konuşarak “kripto tasfiyesine” ışık tuttu. Platformun kriptoyla ilgili videolar hakkındaki politikasının değişmediğini söyledi:

Sitemizdeki çok sayıda video ile bazen yanlış arama yapıyoruz. Bir videonun yanlışlıkla kaldırıldığı dikkatimize sunulduğunda, videoyu eski haline döndürmek için hızlı hareket ederiz. Ayrıca yükleyicilere kaldırma işlemlerine itiraz etme olanağı sunuyoruz ve içeriği yeniden inceleyeceğiz.

Birkaç Kripto YouTuber, videolarının tekrar platformda olmasından memnun olsa da, Chris Dunn gibi birkaç kişi, tüm videolarının geri yüklenmediğini söyledi:

Google, Ethereum tabanlı cüzdanı ve DApp tarayıcısını, MetaMask Android istemcisini Play mağazasından askıya almaya devam ederken, “aldatıcı hizmetleri” gösteren Kripto para birimi ile ilgili ağlar kötü bir zaman geçiriyor gibi görünüyor

Dahası, platform bunun MetaMask’ın ilk kez böyle bir şeyle karşılaşmadığını ortaya koydu. Buna ek olarak MetaMask, yasak kaldırılmazsa diğer platformları kullanacaklarını doğruladı.

ambcrypto


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin