YouTube, Bitcoin.com kanalını kapattı.
YouTube, Bitcoin.com kanalını kapattı.

YouTube, Bitcoin.com kanalını hiçbir gerekçe göstermeden kapattı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

YouTube, “Hizmet Şartları’nın ihlali” nedeniyle kripto para haber odaklı web sitesi Bitcoin.com’un resmi kanalını kapattı.

YouTube ve kripto para sektörü arasındaki gizli savaş sürüyor

Dünyanın en popüler video platformu YouTube, Kripto para endüstrisinin neredeyse doğuşundan beri sektöre karşı takındığı tutarsız politikalarıyla gündemde. Son olarak Roger Ver, Bitcoin.com YouTube kanalının hiçbir gerekçe gösterilmeden banlandığını duyurdu.

Bitcoin.com İcra Başkanı Roger Ver’in bugün Reddit üzerinden gerçekleştirdiği açılamaya göre, hesap “temelde sebepsiz” bir şekilde feshedildi. Ver, konuya şöyle açıklık getirdi:

Muhtemelen bu Bitcoin Core rekabet karşıtı maksimalistlerin videoyu yanlış bir şekilde “aldatmaca” olarak ihbar etmesinden kaynaklandı.

Roger Ver: “Diğer seçeneklere yönelmenin vakti geldi.”

Ver, YouTube hesabının eski haline getirilip getirilmeyeceğine bakılmaksızın diğer seçenekleri keşfetmeye başlamak için doğru zaman olduğunu belirtti. Bu seçeneklerin ise lbry.tv, Dtube ve BitChute gibi platformlar olduğunu söyledi. Roger Ver takipçilerinden platform önerileri istedi.

ouTube’da Elon Musk gibi önemli isimler adına açılan binlerce sahte hesap olduğunu belirten Bitcoin.com kurucusu, platformun sahtekarlıkla mücadele konusunda yetersiz olduğunu vurguladı.

Şu anda Bitcoin.com’un YouTube hesabının askıya alındığı sırada kaç abonesi olduğu belirsiz. Kanalın Mayıs 2019’dan önbelleğe alınmış bir versiyonuna göre 25 binden fazla abonesi vardı.

Bu arada Bitcoin’in yükseliş sezonunu sonlandırdığına dair dört bulguya rastlandı. İlgili haberimizi buradan okuyabilirsiniz.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin