YoBit Pump ile Lambocoin ve Putincoin ani değer kazandı
YoBit Pump ile Lambocoin ve Putincoin ani değer kazandı

YoBit Pump gelenekselleşti: Üçüncü pump 15.00’te gerçekleşecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tartışmalı bir Rus kripto para borsası olan YoBit, Twitter hesabı aracılığıyla bir başka pump daha yapacağını duyurdu. Bir sonraki YoBit Pump yazım sırasında kalan süreye göre 15 saat sonra gerçekleşecek.

YoBit Pump ile Lambocoin ve Putincoin ani değer kazandı

10 Ekim’de YoBit, ilk olarak, pump ve dump planını başlatılacağını duyurdu. Pump başladığında, borsa faaliyetleri Putincoin’in büyük kazanımlar görmesine sebep oldu. Birkaç gün sonra, YoBit ikinci pump’ı başlattı. Pump faaliyeti Lambocoin tokenine %315 oranında değer kazandırdı. Ancak, fiyat Putincoin’de yaşanan dump’la kıyaslandığında çok daha hızlı bir şekilde düştü.

Şimdi YoBit, üçüncü pump’ına hazırlanıyor

Bu tür bir pump faaliyet tanıtımı sektörde daha önce neredeyse hiç görülmedi ve çoğu gözlemci, borsanın piyasa manipülasyonunu gerçekleştirdiğini düşünüyor. YoBit, bu durumdan zarar edecek yatırımcıları için tweetlerinde para iadesi yapacağından bahsediyor. Ancak şimdiye kadar, önceki herhangi bir “pump katılımcısının” borsadan gerçek bir geri ödeme aldığına dair bir kanıt bulunmuyor.

Dhobb Fewzi adında bir Twitter kullanıcısı, 0,35 BTC’lik bir geri ödeme aldığını iddia ediyor. Ancak kısa sürede diğer kullanıcılar tarafından YoBit üyelerinden biri olarak suçlandı. Ancak daha sonra da birkaç kişi aynı şekilde ödeme aldığını belirtti. Ama asıl konu ne manipülasyon ne de iade, asıl konu şimdi hangi kripto paranın pump göreceği.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin