Sert çöken DeFi tokenleri toparlanıyor! 24 saatte yüzde 20 büyüme
Sert çöken DeFi tokenleri toparlanıyor! 24 saatte yüzde 20 büyüme

YoBit Borsası, şimdi de ChatCoin (CHAT) tokenine pump yaptırıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Rusya merkezli kripto para birimi borsası YoBit, esas olarak pump ve dump şemasıyla kripto ile ilgili manşetlerin ön sıralarında yer alıyor. Bu sefer borsa, ChatCoin (CHAT) tokenine pump yaptırıyor.

ChatCoin (CHAT) tokeni pump sonrası 99 BTC’lik işlem gördü

Bu pump, PutinCoin’e yaptırılan pump’ta olduğu gibi yaklaşık olarak %1.400 seviyesinde bir artışa neden olmadı. ChatCoin, 24 saatlik işlem hacmi ile şimdiye kadar yaklaşık 99 BTC’lik işlem gördü ama zirveye ulaşıyor gibi görünüyor.

ChatCoin (CHAT) fiyat grafiği
ChatCoin (CHAT) fiyat grafiği

Pump’tan önce ChatCoin yaklaşık %3 oranında düşüş yaşıyordu ve 0,0128 dolar seviyesinde işlem görüyordu. Borsa ilk olarak 10 Ekim’de, bir Bitcoin için bir altcoin satın alacakları planı açıkladı. PutinCoin pump’ının ardından, borsa tarafından pump yaptırılan bir sonraki token, %315 oranında değer kazandı ancak sonradan çok hızlı bir şekilde değer kaybetmeye başlayan Lambocoin oldu.

Pump ve dump faaliyeti sektörü geriye götür!

Pump ve dump elbette ki normal yatırımcılara büyük zarar veriyor. YoBit Pump gibi bir plan, insanların kripto para sektöründe istemediği bir şey olsa da, diğer kripto şirketlerinin de benzer faaliyetlerde bulunmaları muhtemel. Ancak bu tarz operasyonlar, yatırımcıların büyük zararlarıyla sonuçlanır ve sektörü geriye götürür. Ayrıca düzenleyicilerin sektöre yönelik denetimlerini arttırmasına da neden olur. Bu nedenle, kripto para yatırımcılarının, pump ve dump faaliyetlerinden uzak durması sektörün geleceği için de çok önemli.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin