İşte piyasa analistlerinden güçlü altcoin için yeni tahminler
İşte piyasa analistlerinden güçlü altcoin için yeni tahminler

Litecoin (LTC) resmen Gemini’de listelendi: Charlie Lee’ye göre, görev tamamlandı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Litecoin’in kurucusu Charlie Lee’nin “misyon başarısı” olarak gördüğü popüler kripto para borsası Gemini, Litecoin (LTC)’i resmen listeledi.

Litecoin (LTC) bu yıl popülerlik kazandı

MT.Gox’un başarısızlığından bu yana Lee, Litecoin’i saygın bir şekilde çeşitli borsalarda listelemeye çalıştı. Litecoin’in kurucusu, kripto para biriminin Coinbase, Binance, Kraken, Poloniex ve şimdi de Gemini borsalarında listelenmesini sağladığı için hedeflerini gerçekleştirme konusunda son derece başarılı görülüyor.

Gemini (Lee ile birlikte) birkaç gün önce Litecoin’i listeleyeceğini açıkladı ve kripto para dün resmen ticarete başladı. Gemini’de Litecoin USD, BTC, ETH ve ZEC ile işlem görecek. Genellikle Bitcoin’in gümüşü olarak lanse eden Litcoin (LTC), kripto parayı kabul eden çok sayıda dikkate değer ödeme işlemcisi ile birlikte, bu yıl popülerlik kazandı. Kripto parayı kabul eden şirketler arasında şunlar yer almakta: Aliant Payment, BTCPay, CoinGate, CoinPayments, Globee, GoCoin LTCPay ve TravelbyBit.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin