YoBit Borsası ne yapmak istiyor?
YoBit Borsası ne yapmak istiyor?

İnanılmaz gelişme: YoBit Borsası rastgele seçilen bir kripto paraya pump yaptıracak!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para borsası YoBit Borsası, son zamanlarda Twitter hesabında şaşırtıcı bir duyuru yaptı. YoBit, dün yaptığı açıklamayla bugün rastgele seçilecek bir kripto paraya “pump” yaptıracağını söyledi.

YoBit Borsası ne yapmak istiyor?

YoBit’in açıklamasına göre borsa, YoBit pump ile rastgele seçtikleri bir kripto paraya her 1-2 dakikada 1 Bitcoin’lik olmak üzere toplamda 10 BTC’lik alım yapacak. Borsa’nın bu duyurusu, kripto para topluluğu tarafından ciddi eleştirildi. Ayrıca borsanın pump ve dump uygulamalarını engellemesi gerekirken kendisinin yapması YoBit’in güvenilirliği konusunu sorgulattı.

Ayrıca bazı topluluk üyeleri, borsanın sosyal medya hesabının başkaları tarafından kullanıldığını öne sürdü. Tweet, doğrudan YoBit ile bağlantılı olmayan bir aldatmacanın parçası olabilir, ya da sadece hackerlar tarafından yapılan bir şaka. Borsa’nın resmi sitesinde gerçek geri sayım sayacının olduğu düşünüldüğünde, bu açıklama pek olası görünmüyor.

YoBit Pump gibi bir plan, insanların sektörde istemediği bir şey

YoBit Pump gibi bir plan, insanların kripto para sektöründe istemediği bir şey olsa da, diğer kripto şirketlerinin de benzer faaliyetlerde bulunmaları muhtemel. Ancak bu tarz operasyonlar, yatırımcıların büyük zararlarıyla sonuçlanır. Bu nedenle, kripto para yatırımcılarının, pump ve dump faaliyetlerinden uzak durması gerekir.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin