Yıldız altcoin yine ayıların pençesine düştü! Fiyatı bugün ne bekliyor?
Yıldız altcoin yine ayıların pençesine düştü! Fiyatı bugün ne bekliyor?

Yıldız altcoin yine ayıların pençesine düştü! Fiyatı bugün ne bekliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin ADA, ayıların yeniden liderliği ele almasıyla düşmeye başladı. Kısa vadeli trend çizgisi, son üç gündür sabit bir fiyat düşüşü meydana geldiğinden düşüyor. Sürekli düşüşün bir sonucu olarak fiyat 1.072 dolar seviyesine geri döndü. Altcoin önümüzdeki saatlerde daha düşük fiyat seviyelerini görebilir.

Güncel Cardano analizi

Bir günlük Cardano fiyat grafiği, fiyatın son üç gündür düşüş eğiliminde olduğunu gösteriyor. Eğilim daha önce boğaların lehine olmasına rağmen koşullar zamanla değişti. Şu anda genel eğilim satıcıların tarafında. Son 24 saatte ADA/USD değerinde önemli bir düşüş kaydedildi ve fiyat 1.072 dolara geriledi.

Yıldız altcoin yine ayıların pençesine düştü! Fiyatı bugün ne bekliyor?

 

Üst üste üç günlük düşüşe ragmen, SMA 20 eğrisi SMA 50 eğrisinin üzerinde seyrediyor. Hareketli ortalama (MA) nispeten istikrarlı bir konum olan 1.094 dolarda bulunuyor. Volatilitedeki düşüş, en güçlü direnci temsil eden üst Bollinger bandını 1,20 dolara, alt Bollinger bandını ise en güçlü desteği temsil eden 0,98 dolara indirdi. Göreceli Güç Endeksi (RSI) skoru da endeks 43 seviyesine geriledi.

Son gelişmeler

ADA/USD fiyatında son birkaç saat içinde önemli bir düşüş gözlemlendi. Sabit düşüş baskısının bir sonucu olarak fiyat tekrar aşağı doğru akmaya başladı. Fiyattaki son düşüş, altcoin’i 1.071 dolar seviyesine düşürdü.

Yıldız altcoin yine ayıların pençesine düştü! Fiyatı bugün ne bekliyor?

Hareketli ortalama, fiyat seviyesinin üzerindeki 1.076 dolarda işlem görüyor ve SMA 20, SMA 50’nin altında işlem görmeye devam ediyor. Bollinger bantları ortalaması şu anda 1.159 dolarda bulunuyor. Direnci temsil eden üst Bollinger bandı 1.241 dolarda duruyor, desteği temsil eden alt bant ise 1.076 dolarda gözüküyor. Fiyat desteği temsil eden bandın altına düştü. RSI eğrisi aşağı yönlü hareketi de kapsıyor ve puan şu anda 33 endeksine dokunuyor.

Altcoin için kısa vadeli fiyat tahmini

Bir günlük ve dört saatlik Cardano fiyat analizi, altcoin fiyatı son 24 saatte önemli bir düşüş gösterdiğinden, bugün de düşüş eğiliminin devam edeceğini teyit ediyor. Ayılar son birkaç gündür fiyat grafiklerinde lider durumda ve bugün bile ADA/USD tarafından aşağı yönlü bir eğilim gösteriliyor. Ayılar son birkaç gündür fiyat grafiklerinde lider durumda ve bugün bile ADA/USD tarafından aşağı yönlü bir eğilim gösteriliyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin