Bu altcoin hızla geri çekilmeye başladı! Sırada ne var?
Bu altcoin hızla geri çekilmeye başladı! Sırada ne var?

Bu altcoin hızla geri çekilmeye başladı! Sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son 24 saatteki güçlü düşüşün ardından daha fazla aşağı yönlü hareketin gelmesini beklediğimizden, Altcoin XRP için analizimiz bugün düşüş gösteriyor. Muhtemelen XRP/USD bir sonraki desteği 0,75 dolarda kırmaya çalışacak ve ayın başlarında görülen önemli kazancın izini sürmeye devam edecek.

Piyasa son 24 saatte daha da geriledi. Pazar lideri Bitcoin yüzde 2,7, Ethereum ise yüzde 5,66 kaybetti. Bunu, yüzde 7’nin üzerinde önemli bir kayıpla Ripple (XRP) takip ediyor.

XRP/USD, 0,753 – 0,8292 dolar aralığında işlem gördü ve bu aralık, son 24 saat içinde önemli bir oynaklık olduğunu gösteriyor. Ticaret hacmi yüzde 18,25 azalarak 3,1 milyar dolar olurken, toplam piyasa değeri 36,6 milyar dolar civarında işlem görüyor. Altcoin en yüksek piyasa değerine sahip kripto paralar listesinde 6. sırada yer alıyor.

XRP fiyat analizi

4 saatlik grafikte, Ripple fiyatının şu anda düşmeye devam ettiğini ve potansiyel olarak günün ilerleyen saatlerinde daha fazla geri çekilmeye yol açacağını görebiliriz.

Bu altcoin hızla geri çekilmeye başladı! Sırada ne var?

Ripple fiyat hareketi, şubat ayının başından bu yana güçlü bir yükseliş momentumuna geri dönüş gördü. XRP/USD 0,60 dolardan 7 Şubat’a kadar yüzde 50 artışla 0,90 dolara yükseldi.

Daha yükseğe çıkma girişimleri başarısız oldu. Boğalar yeni en yüksek değeri 0,90 dolarda kıramadı. Bu nedenle, perşembe günü bir düşüş başladı ve 0,81 dolarda yerel bir desteğe yol açtı. Biraz yatay hareketin ardından, dün daha fazla düşüş geldi ve altcoin, şu anki en düşük seviye olan 0,76 dolara ulaştı.

Genel olarak, bugün düşüş için bir duraklama görülebilir. Bununla birlikte, güçlü düşüş göz önüne alındığında, piyasa daha önce çok hızlı genişlediğinden ve güçlü bir yüksek dip oluşturması gerektiğinden çok daha fazla olumsuzluğa ulaşılabilir.

Altcoin için kısa vadeli tahmin

Son günlerde güçlü bir geri çekilme gördüğümüz için Ripple fiyat analizi bugün düşüş gösteriyor. Altcoin’deki satış baskısı, muhtemelen bugünün ilerleyen saatlerinde de devam edecek ve daha fazla düşüşe neden olacak.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin