featured

Yılbaşından sonra yükselme potansiyeline sahip meme coinler ve ön satışlar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yaklaşık 1,61 trilyon dolarlık kripto para piyasasının bir kısmını oluşturan meme coinler, her ne kadar yatırımcıyı heyecanlı bir platforma çekse de yatırım açısından riskli varlıklar grubunda yer alıyor. Çalkantılı piyasa şartlarında en fazla hareketin yaşandığı meme varlıklar, çok hızlı yükselip düşebilir ve bu nedenle uzmanlar ve analistler paranızı bunlara yatırırken dikkatli olmanızı önerir.

Meme coinlerin riskli piyasasında rol almak

Meme coinlere, piyasa şartlarından kolayca etkilenebildiği için daha riski varlıklar grubunda değerlendirilir. Piyasa dalgalanmalarının ortasında büyük iniş çıkışlar yaşayabilir ve bu da onların kâr zarar döngüsünde hareket etmelerine neden olur. Bu nedenle herhangi bir meme coine yatırım yapmaya karar vermeden önce spekülasyonlara aldanmadan doğru bilgiye sahip olmak çok önemlidir.

meme coin
20 Aralık Meme coin fiyatları / Crypto.com

Bununla birlikte geçmiş performansları, sundukları avantajlar, topluluklarının gücü ve gelecekteki potansiyelleri gibi faktörleri göz önünde bulundurarak en iyi meme coinlerden bazıları hakkında bilgi sahibi olmak bilinçli yatırım kararları vermek için çok önemlidir.

2024’te izlenmesi gereken en iyi meme coinler

Şu anda kripto para borsalarında 340’tan fazla meme coin işlem görüyor. Bu süreçte 2024’te izleme listesine eklenecek doğru coinleri seçmek kafa karıştırıcı olabilir. Bu nedenle 2024’te takip edebileceğiniz yüksek potansiyeli meme coinleri ve şans vermeniz gereken ön satış projelerini listeledik.

  1. Dogecoin (DOGE): Lider meme coin olarak öne çıkan DOGE, 14,48 milyar dolarlık güncel piyasa değerine sahip. Güçlü bir topluluğa ve Elon Musk ve Mark Cuban gibi influencer’ların desteğine sahip olduğu için uzun ömürlü bir meme olarak değerlendiriliyor.
  2. Shiba Inu (SHIB): Dogecoin’e rakip olarak ortaya çıkan Shiba Inu, Ethereum üzerinde bir katman-2 ölçeklendirme çözümü olan Shibarium’u tanıttı. Ardından Web3 alanında güncellemeleri ve en son açıkladığı “shıb” alanıyla ivme kazanabilecek bir potansiyel sergiliyor. Kaydedilen 67 milyondan fazla işlemle Shiba Inu etkileyici bir potansiyel taşıyor.
  3. BONK: Solana blok zincirini üzerinden piyasaya sürülen ve geçtiğimiz haftalarda hızlı fiyat yükselişi ile dikkat çeken BONK, 0,00001814 dolardan işlem görüyor. Özellikle Binance’nin geleceğe yönelik gelişmelerinde yer verdiği BONK, Solana tabanlı merkezi olmayan borsalara likidite sağlamaya odaklanıyor ve bu da onu ağda dikkate değer bir oyuncu haline getiriyor.
  4. Pepe Coin (PEPE): Son birkaç haftadır durağan seyreden kurbağa temalı meme PEPE, hızla dikkat çekti ve şu anda 598 milyon dolarlık piyasa değeri ile 100. sırada yer alıyor. CoinMarketCap’tan alınan verilere göre şu anda 0,000001277 dolardan işlem gören dördüncü en büyük meme coin.
  5. Snek (SNEK): Cardano ağı üzerinde çalışan Snek, web3 dünyasının simgesi hâline geldi. Nisan 2023’te piyasaya sürülen SNEK, işlem hacmi ve ekosistem içinde birleştirici bir güç açısından Cardano’daki en büyük tokeni.
  6. Milady Meme Coin (LADYS): Elon Musk aracılığıyla ün kazanan LADYS, 0,0000000894 dolarlık mevcut fiyatı ve 65.65M dolar piyasa değeri ile özellikle Bitcoin yarılaması öncesinde uyuyan bir dev olarak görülüyor.
  7. Baby Doge Coin (BabyDoge): Hayvanların korunmasına odaklanarak kurulan BabyDoge, DOGE’un mirası üzerine inşa etmeyi hedefliyor. 0,000000001579 dolar fiyatla 226 milyon dolarlık piyasa değerine sahiptir ve merkezi olmayan bir AI görüntü oluşturucu sunmuştur.

Yeni yılda değerlendirmek isteyeceğiniz ön satışlar ve potansiyel büyüme tahminleri

  1. Meme Kombat: 11 meme coin karakterlerinin arenada savaşarak kâr etmesine dayanan MK tokeni, bahisle ve staking ile farklı şekillerde gelir imkân veriyor. Ön satışlarla büyük ilgi gören MK tokeni stake ederek yüzde 112 APY kazanma şansı veriyor. Meme Kombat X platformunda ön satışların 3,8 milyon doların üzerine çıktığı duyuruldu. Yoğun ilgiyle Meme Kombat fiyatı şu anda 0.246 dolardan işlem görüyor.

Meme Kombat’i Ziyaret Edin

2. Bitcoin ETF Token: SEC’ten gelecek olan ETF onaylarıyla yükselişe geçeceği tahmin edilen Bitcoin ETF token, merkezsiz finans sistemi DEX’te listelenecek ve ardından BTCETF token arzı sistematik bir şekilde yakılacak. Böylece tokenin bu sürecin ardından yükselmesi bekleniyor. Bir sonraki BTCETF token talebinin 21 Aralık 2023 saat 12.00’de yayına girmesi bekleniyor. Güncel verilere göre 5.054.080,82 dolar topladı. 

Bitcoin ETF Token’i Ziyaret Edin

3. Bitcoin Minetrix: Piyasaya 0,011 dolar gibi düşük bir rakamdan sunulan ve şu anda güncel fiyatı 0,0123 dolar olan Bitcoin Minetrix (BTCMTX) tokeni, sıradan insanların minimum teknik bilgiyle merkezi olmayan BTC madenciliğine katılmasına imkân veriyor. BTCMTX tokeni uygun fiyatının yanında yeni yıldan sonra yükselmesi beklenen potansiyeli ile şeffaf ve güvenli bir tercih oluyor. Özellikle üçüncü taraf madencilik dolandırıcılığı risklerini ortadan kaldıran Bitcoin Minetrix; yaygın olarak görülen madencilik risklerini kaldırarak çevreci çözümler sunuyor. 

Bitcoin Minetrix’ı ziyaret edin

Bu meme coinler ve ön satışların her biri kendine özgü değer önerisi, topluluk desteği ve gelecekteki büyüme potansiyeli ile takip edilmesi gereken varlıklar oluyor. Fakat gher yatırımda olduğu gibi, kapsamlı bir araştırma yapılması ve dikkatli olunması tavsiye edilir.

cryptosheadlines

 

 


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin