Yeni zirvelere ulaşan popüler altcoin için sırada yeni bir parabolik hareket mi var?
Yeni zirvelere ulaşan popüler altcoin için sırada yeni bir parabolik hareket mi var?

Yeni zirvelere ulaşan popüler altcoin için sırada yeni bir parabolik hareket mi var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – LINK, fiyat keşif modunda ancak bir grafik,LINK’in %154 oranında patlamak üzere olduğunu gösteriyor.

Dünyanın en büyük balinası bu hafta halka açık olarak piyasaya girerken, Bitcoin (BTC) tutkunlarının çatılardan tezahürat yaptığını tam anlamıyla duyabiliyordunuz.

Ancak Bitcoin 50.000 dolara doğru çığlık atarken, altcoin hodlerları, portföyleri BTC açısından küçülmeye başladığında korku içinde olaya baktılar.

Bununla birlikte, Elon pumpı muhtemelen BTC eşleştirilmiş listelerinde birçok altcoin için büyük bir satın alma fırsatı yarattı. Özellikle bir kripto para, yani LINK’i önemseyelim.

LINK için beklentiler

Son birkaç hafta içinde, LINK tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaşmasına rağmen, Twitterverse şaka yollu LINK’e stabilcoin diyor, çünkü sonsuza dek görüldüğü gibi 25 dolar civarında geziniyor.

Hatta yakın zamanda DOGE tarafından piyasa değeri derecelendirmelerinde ters yüz edildi. Şimdilik bir meme koini tarafından dövülen “LINK denizcileri” için pek de iyi bir görünüm değil.

LINK için 1 saatlik grafikten başlayarak, LINK’in 2021’in başından beri sürdürdüğü sağlam yükseliş trendini görmemek için kör olmak gerekiyor.

Şu anda, LINK / USD grafiğindeki orta kanal direnci, yaklaşık 34 $’lık yukarı yönlü bir hedefle 29 $ civarında duruyor.

Yukarı doğru hareket, geçtiğimiz aylarda o kadar önemliydi ki, yükseliş yapısının kırılması durumunda bir sonraki destek seviyesi 17,20 $ civarında görülebilir. Ancak, büyük resmi kaçırdığınız için bu vasat hedeflerle kendinize bir haksızlık yapıyor olacaksınız. Bunu anlamak için sadece UNI / BTC grafiğine bakmanız gerekir.

Uniswap, BTC’ye karşı %100 geri çekilme sonrasında zirveye ulaştı

2021’in son başarı hikayelerinden biri, sadece birkaç hafta içinde 3 doların altından 20 doların üzerine yükselen Uniswap’tir. FOMO’yu pisti bu şekilde parçalayan koinlere çevirmemek zor ve fiyat keşfindeki birçok altcoinler ile USD parite grafiğine bakıldığında hangi koinin satın alınacağını bilmek zor.

Ancak, fırsatın nerede olduğunu gerçekten görmek için Fibonacci geri çekilme aracından biraz yardım alarak BTC çifti grafiklerinde bir model görebiliriz. Şu anda Chainlink satın almak için çığlık atıyor.

UNI, kendi 3 $’lık “stablecoin” seviyesinden ayrılmadan önce yaklaşık altı hafta boyunca 0.236 civarında oturdu ve şu anda 20 $ ‘ın üzerinde duruyor. Bu arada LINK, 0.236 pit stopunun sadece dört haftasında yer alıyor.

LINK şu anda yangın satışında

LINK / BTC grafiğine geçersek ve şu anda Bitcoin açısından önceki yüksek seviyesinden %154 uzakta, 0.236 civarında geziniyor.

LINK bu çizelgede yalnız değil. Diğer birçok kripto para, Bitcoin’e karşı aynı yapıyı sergiliyor ve Bitcoin’in sahip olduğu her pump ile, tepeye olan boşluk giderek artıyor.

LINK şu anda 27.50 $’dan işlem yaparken, bu, LINK’in fiyatını sadece önceki Bitcoin eşleştirilmiş seviyesini geri kazanmak için 70 $’a koyacaktır. Ancak bu durum, Bitcoin’in mevcut seviyesinde kaldığını varsayıyor.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin