Ünlü kripto analisti yükseliş potansiyeli var dedi ve bu altcoin’e işaret etti.
Ünlü kripto analisti yükseliş potansiyeli var dedi ve bu altcoin’e işaret etti.

Bu iki altcoin güçlü işaretler gösterdi – ralli mi geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tellor (TRB) ve Waltonchain (WTC), önemli direnç alanlarından yeni çıktı. Waltonchain, kırılma döngüsünde biraz ileride.

Teknik göstergeler hem Tellor hem de Waltonchain için yükseliş eğilimi gösteriyor, bu da yukarı doğru hareketlerinin yakın gelecekte devam etmesinin beklendiğine işaret.

Tellor (TRB)

TRB, Eylül 2020’den bu yana azalan bir direnç çizgisini takip ediyordu. Daha önce, 12 Ocak 2021’de nihayet üzerine çıkmadan önce dört başarısız kırılma girişiminde bulundu.

Daha sonra TRB, hattı destek olarak doğruladı (aşağıda yeşil okla gösterilmiştir) ve o zamandan beri yukarı doğru hareket ediyor.

TRB ayrıca şu anda destek görevi görmesi muhtemel olan yatay 34.50 dolarlık direnç alanını da geri aldı.

Teknik göstergeler yükseliş eğilimi gösteriyor ve yukarı doğru hareketin devamını destekliyor.

Öyleyse, en yakın direnç alanları 56 $ ve 66.50 $’da bulunuyorr.

TRB Breakout

WaltonChain (WTC)

WTC için günlük grafik benzer hareketler gösteriyor. WTC, daha önce Eylül 2020’den beri yürürlükte olan 0,425 dolarlık direnç alanından çıktı.

TRB ile ilgili temel fark, WTC’nin zaten 0,5 Fib geri çekilme seviyesine ulaşması ve 0,56 $’da bulunan 0,618 Fib’e yaklaşmasıdır. Bu aynı zamanda yatay bir direnç alanıdır.

Teknik göstergeler yükseliş eğilimi gösteriyor ve yukarı hareketin devamını destekliyor.

WTC Movement

Dalga sayısı, WTC’nin 22 Ocak’ta başlayan yükseliş dürtüsünün üçüncü dalgasında (turuncu) olduğunu gösteriyor. Alt dalga sayısı siyah olarak gösteriliyor.

WTC Wave Count

Sonuç

Direnç bölgelerini geri kazandıktan sonra, hem TRB hem de WTC’nin artmaya devam etmesi ve bu süreçte tüm zamanların en yüksek fiyatlarına ulaşma girişiminde bulunması bekleniyor.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin