Tanınmış varlık yöneticisinden çok sert uyarı:
Tanınmış varlık yöneticisinden çok sert uyarı: "Kripto para fiyatları sıfırlanabilir!"

“Yeni yükselişler kapıda mı?”: 2 Aralık Chainlink, Dash ve VeChain fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin bir kez daha 19.000 doların üzerine çıktı. Ancak son fiyat artışı altcoinler için zayıflayan bir yükseliş ivmesine neden oldu. Yazının yazıldığı sırada kripto aleminin kralı 18.523 dolar seviyesinden işlem görüyordu. Son 24 saat içerisinde oluşan işlem hacmi ise 71,3 milyar dolar seviyesinde.

Chainlink, yükselen bir kanalın dışında kapandı ve önümüzdeki günlerde 12,6 dolarlık desteğin yeniden ziyaret edildiğini gördü.

Dash, 100 dolarlık desteği iyi savundu ancak ayılar henüz geri fiyatı geri çekemedi.

VeChain, yükseliş eğilimini tersine çevirdi ve bir kez daha 0,0159 $ direncinin altına doğru geri çekildi.

Chainlink (LINK) fiyat analizi

Chainlink, Dash, VeChain Price Analysis: 02 December

LINK, yükselen bir kanalın alt trend çizgisinin aşağısında kapandı. Bu durum bir aşağı dönüş paterni anlamına geliyor. Bu gelişme, LINK’in Kasım ayındaki kazançlarını kanalın temeli olan 12,3 $’a geri çekmeye zorlanma olasılığını gösterdi.

RSI nötr 50’nin altına düştü ve bu seviyeyi direnç alanı olarak tekrar test etti. Bu durum, kısa vadeli bir düşüş eğiliminin devam ettiğini gösteriyor.

En son işlem seansları, %50 Fibonacci geri çekilme seviyesinden yaklaşık %5,5’lik kazançlar bildirdi. Yine de, bu seviye düşük işlem hacmine sahip bir işlem seansındaydı ve önümüzdeki saatlerde LINK için başka bir aşağı doğru hareket gerçekleşmeden önce bir sıçrama olması muhtemeldi.

DASH fiyat analizi

Chainlink, Dash, VeChain Price Analysis: 02 December

Dash, Adam ve Eve (Adem ve Havva) paterninin çift zirvesinin başlangıcını oluşturuyor gibi görünüyordu. Bu durum yalnızca fiyatın 86 doların altındaki bir seansı kapatması durumunda onaylanacak bir düşüş paternine işaret ediyor.

100 dolar seviyesinin savunulması boğalar için cesaret vericiydi. Bu durum, son günlerdeki dalgalanmaya rağmen, alım hacminin, göstergede yayınlanan bir dizi yüksek düşüşle birlikte istikrarlı bir şekilde arttığını gösterdi.

Bu nedenle, Bitcoin veya Ethereum derin bir düzeltme görmedikçe, DASH’ın yukarı yönlü hareket etmesi ve piyasanın yükseliş hissini takip etmesi muhtemel görünüyor. Önümüzdeki günlerde 93 dolarlık desteğin yeniden test edilmesi, DASH için bir düşüşün yakın olduğunu gösterebilir.

VeChain (VET) fiyat analizi

Chainlink, Dash, VeChain Price Analysis: 02 December

 

VET için yükselen bir üçgen tespit edildi. Ancak fiyatlar 0,0159 dolarlık direnç seviyesinin üzerine çıktıktan sonra tersine dönüp hızla kırılmış bir üçgene dönüştü.

Düşüş anlamına gelen seviyenin altına yakın bir kapanış, modelin tabanına 0,014 dolara doğru bir harekete sebebiyet verebilir. Bir mumun uzun düşüşünün gerçekten de öngörülen seviyeye değdiği görülebilir.

Volatil bir BTC tarafından desteklenen ayılar, fiyatı 0,0159 dolar seviyesinin altına itmede başarılı oldu. MACD düşüş eğilimi göstermişti ancak yine de sıfır çizgisinin üzerindeydi.

Yerel yüksek seviye olan 0.0188 $’dan 0.0122 $’a düşüşün % 50 fibonacci seviyesi 0.0155 $ seviyesiyle temsil ediliyor. Boğalar bunu desteklemek için 0.0159 $ direnç seviyelerinin yanı sıra bu seviyeyi tersine çevirmeye çalışacak.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin