Polkadot ve Ethereum Classic fiyat analizi: DOT ve ETC için izlenecek seviyeler
Polkadot ve Ethereum Classic fiyat analizi: DOT ve ETC için izlenecek seviyeler

2 Aralık Polkadot fiyat analizi: DOT için sıradaki hamle ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Geçen hafta kripto piyasasının yükseliş duygusunda bariz bir zayıflama söz konusuydu. Ayılar varlığını hissettirmişti ve Polkadot da bu eğilimin etkisinde kaldı. 24 Kasım’da 6,45 dolardaki zirvede kısa bir süre geçirdikten sonra, DOT 6 doların altına geriledi. Sonrasında 5,5 doların altına düştü 5,12 dolara dek geriledi.

12 saatlik Polkadot fiyat grafiği

Şu anda uzun vadeli grafik birkaç olumlu özellikle karşımıza çıkıyor ancak genel eğilim bir düzeltme beklendiği yönünde. Görüldüğü gibi DOT şu anda aşağı yönlü etkileri olan yükselen bir genişleyen kanal içinde salınım geçiriyor. Varlık şu anda 5,26 ABD doları ile 4,76 ABD doları arasında değişirken, analistlere göre yıl sonundan önce değerin 4,25 ABD dolarına düşme olasılığı bulunuyor.

Teknik göstergeler DOT için ne anlatıyor?

Şu anda olumlu bir faktör, MA altta yatan desteği oluştururken DOT’un 50 Hareketli Ortalamanın üzerindeki konumu. İşlem hacmi son birkaç gün pek etkili değildi. 

Piyasa göstergelerinde ayı eğilimine doğru daha güçlü bir trend görülüyor. Stokastik RSI,  tarafsız bölgenin hemen üzerinde düşüş eğilimi gösteriyor ve DOT fiyatının gelecekteki düşüşüne dair ipuçları veriyor.

Awesome Osilatörü de herhangi bir yönde güçlü bir ivme gösteremiyor ancak bu haberin yazıldığı esnada kırmızı mumların varlığı biraz endişe verici.

Konsolidasyon aşaması başlarken fiyat yukarı gitmeden önce biraz daha düşebilir. Başlıca göstergeler yavaş yavaş trendlerini değiştiriyor ve önümüzdeki hafta pazar yapısı daha netleşecek.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin